Jak nie masz schowka na narty to nic.Tam jest taka blacha,którą wypchniesz ręką.Ale ja bym rozwiercil wkładke od klapy.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Jak nie masz schowka na narty to nic.Tam jest taka blacha,którą wypchniesz ręką.Ale ja bym rozwiercil wkładke od klapy.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Dokładnie. To samo miałem Ci doradzić co @Jaro5. Wiertarka i wkład w klapie wiercić. Kupisz go za parę zł. http://allegro.pl/linka-wkladka-zame...rs_rule_id=201
A jakim cudem udało się zatrzasnąć kluczyk w bagażniku ja kiedyś testowałem,kluczyk w bagażniku i klapę chciałem zamknąć owszem zamknęła się ale momentalnie się otwierała. Oczywiście ten eksperyment robiłem bez ryzyka bo w domu mam kluczyk zapasowy. Tak że trudno mi w to uwierzyć że kluczyk się zatrzasnął.
Hm... wiertarkę miałem już w ręku ale znajomy znajomego mi powiedział, że nic mi to nie da więc odpuściłem. ramka od drzwi pogięta i porysowana, klapa podziurawiona... heh co za pierwszy... zobaczymy jak to się skoczy...
nie wiem jak u ciebie ja otworzyłem z pilota klapę bagażnika (bez otwierania samochodu), wyciągałem graty a, ze kluczyk mi przeszkadzał położyłem go w bagażniku... po wszystkim trzepnąłem klapą i po wszystkim zamek się zamknął i dupa... alarm się uzbroił i nic dodać nic ująć...
Kurcze, jutro u siebie sprawdzę czy klapa wróci czy nie z pilotem w bagażniku. Aż mi sie wierzyć nie chce żeby taka mądra była. Może to jakaś opcja ekstra była ?
Mogę wam jutro nagrać filmik auto zamknięte i otworzę klapę włożę kluczyk i zamknę guzikiem klapę.
Z tym że ja mam soft close i kluczyka nie muszę wyciągać z kieszeni wówczas samochód rozpoznaje czy kluczyk jest w środku czy na zewnątrz.
Ostatnio edytowane przez tedi ; 01-11-2017 o 21:22
jeszcze jedno mi chodzi po głowie... jeśli nie ma linki... bo raczej jej nie ma to jak rozwierce wkładkę klapy to m coś da?? od zamka powinna iść linka do wkładki która ją otwiera... kurcze już trochę zgłupiałem... a gdy otwieram ją z pilota to otwiera się bezpośrednio z siłownika który jest przy zamku... więc wiercenie nic mi nie da.. zostanie szyba i jakoś dostać się do środka...