Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
Ale to są przecież Wasze swobodne wybory. Wolność i demokracja. Przecież ja nic nie mówię
Zbieram doświadczenia
Edit
Piotruś ,szczególnie zasugerowałem się Twoimi opiniami bo wpierw napisałeś :
Cytuję :"Ale i tak ja mam wrażenie że powinny swiecic mocniej.U zony w x3 e83 świeca lepiej.Mam zmienione żarniki bo na starych byl dramat"
a później mi odpisałeś :
Cytuję :"Oj miro......dodam że w e65 po kompleksowej regeneracji świeciły słabiej niż w F01.Ja mam radosć z posiadania fki."
Wygląda na to ,że albo ktoś zdupcył Ci regenerację lamp w E65 albo w X3 E83 są najlepsze lampy jakie BMW zastosowało .
Przynajmniej wiadomo że lepiej świecą niż w F01 . Co najmniej wg Twojej opinii bo masz jednak z obydwoma samochodami styczność .
Ja tylko wyciągam wnioski. :)
@Damned myśląc logicznie to nić nie możesz więcej zrobić jak tylko wymienić żarniki na nowe. Cóż więcej można?
W e65 mialem po regeneracji maga poprawe,ale i tak nie świeciły tak mocno jak w x3.A w efce jest dobrze,ale moglo by być lepej.A nie rozumie cie,po co taki czepialski jesteś ???? A już wiem.Masz problem z tarczami ???? Ale jak można spierdzielić tarcze w 730??? Chyba odwrotnie zalozone byly i nie bylo wentylacji....

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka