Poka¿ wyniki od 1 do 7 z 7

W±tek: jak to jest z lampkami w drewnie - ¶wiec± po zamkniêciu auta

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Nastêpny post Nastêpny post
    Vip Vip
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    brak
    Sk±d
    Kwiatkowice

jak to jest z lampkami w drewnie - ¶wiec± po zamkniêciu auta

Witam.
    Dzisiaj wymieni³em u siebie lampki w s³upkach C na te drewniane, z dodatkowym pod¶wietleniem diodowym. Przed chwil± zamkn±³em auto, wszystkie ¶wiate³ka wewn±trz po kilkunastu sekundach zgas³y, tylko nadal tl± siê te diody o¶wietlaj±ce s³upki. Czy u Was te¿ tak jest? Czy te lampki w ogóle zgasn±? Bo ¶wiec± siê ju¿ dobre kilkana¶cie minut.
    Pozdrawiam ca³e forum i ¿yczê spokojnych, zdrowych ¦wi±t.

Je¶li masz te w drewnie, to jest osobny w³±cznik, który je w³±cza i wy³±cza i same raczej nie zgasn±, gasn±c bêd± tobie tylko to du¿e o¶wietlenie, przy zamykaniu na pilota. a te lampki pod spodem s± na ¿arówki 1w a nie na diodzie i tak jak pisa³em bêd± ¶wieciæ ca³y czas je¶li ich nie wy³±czysz przyciskiem. ;)

Otó¿ to. Je¶li na tylnych s³upkach masz lampki od licht pakietu, to g³ówna ¿arówka jest w³±czana przyciskiem z przodu razem z przednim g³ównym o¶wietleniem na podsufitce (czyli tak jak w ka¿dej E38) i te 3 ¶wiat³a s± pod³±czone pod drzwi. Natomiast do tych okr±g³ych lampek do czytania i tych ma³ych ¿aróweczek 1W które s± w dolnej czê¶ci ramki masz 2 osobne przyciski. J bym sobie chêtnie stjuningowa³ to jako¶, ¿ebym móg³ te 1W odpalaæ jakim¶ przyciskiem który bêdê mia³ w zasiêgu rêki
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Jey ja mam tak zrobione, ¿e jak za³±czam ¶wiat³a postój to w³±czaja mi sie te lampki na dole, robota SYLWKÓW ;D ;D ;D

Oni s± wogóle szaleni. Dla nich nie ma rzeczy niemo¿liwych. Brakuje mi w Krakowie kogo¶ takiego... Ja mam w podsufitce te 3 przyciski od sterowania bramami, a ¿e ich nie u¿ywam to mo¿e da³o by sie tam podci±gn±æ jaki¶ kabelek ¿ebym sobie móg³ te 1W w s³upkach C odpalaæ.
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

[quote="Jey"]Oni s± wogóle szaleni. Dla nich nie ma rzeczy niemo¿liwych. ]

Tak jak napisa³e¶, mysle ¿e cosik by wykombinowali ;D ;D ;D ale tak jak mam te¿ jest extra :D

Vip Vip
    Do³±czy³
    Apr 2008
    BMW
    brak
    Sk±d
    Kwiatkowice
    Faktycznie, super sprawa z tym w³±czaniem z postojowymi. U mnie to dodatkowe o¶wietlenie jednak ga¶nie po zamkniêciu auta, ale po nieca³ej godzinie, wiêc to trochê d³ugo.. Tak czy inaczej jestem bardzo zadowolony, a Wam dziêkujê za odpowiedzi ;)

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •