Poka¿ wyniki od 1 do 4 z 4

W±tek: E38 ogrzewanie-klimatyzacja

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik Awatar tomi290
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    E 38 735 1998
    Sk±d
    KBR

E38 ogrzewanie-klimatyzacja

Witam wszystkich mam takie pytanko odno¶nie klimatyzacji.W ostatnich dniach zrobi³o siê ciep³o i zacz±³em u¿ywaæ klimatyzacji a tu zonk ;( ;( tzn lewa strona mi grzeje i za ¿adne skarby nie mogê wy³±czyæ tego ogrzewania (temperaturê ustawiam na najmniejsza i nic)a z prawej strony wszystko ok ch³odzi i to do¶æ ³adnie.Co mo¿e byæ przyczyna i co muszê zrobiæ ¿eby to usun±æ mo¿e kto¶ z was przerabia³ ten temat bêdê wdziêczny za podpowiedzi
    Przed zima wszystko dzia³a³o wzorowo nie by³o najmniejszych problemów.Wymienia³em wêza ch³odnicy w zimie odpowietrzy³em uk³ad i nie wiem czy mo¿e mieæ to jakie¶ znaczenie.Moja bunia to 735 z 1998roku.Pozdrawiam i ¿yczê wszystkim ZDROWYCH I WESO£YCH ¦WIAT :papa: i mokrego dyngusa :papa:
    Pozdrawiam Tomek

hmm, mo¿e s³ynne elektrozawory?
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Vip Vip Awatar Johnny_Bravo
    Do³±czy³
    Nov 2008
    BMW
    750i
    Sk±d
    Poznañ
    Cytat Zamieszczone przez Jey
    hmm, mo¿e s³ynne elektrozawory?

100% mailem tak samo... po wymianie ok..

ma³y mankament -> kopi³em u¿ywki i po 2 miesi±cach zaczê³y ciec... wiec ja proponuje orygina³y obrazu nowe koszt 1200zl

Je¶li to elektrozawory to nie ma co siê bawiæ w u¿ywki bo to do¶æ delikatne urz±dzenie. Wystarczy ¿e le¿a³o gdzie¶ w k±cie w wilgotnym gara¿u i za 2 miesi±ce skoroduj± i siê zatn±. Z reszt± temat elektrozaworów by³ kilka dni temu poruszany, a wogóle na forum mówiono ju¿ o tym wiele razy, wiêc u¿yj opcji "SZUKAJ" a na pewno co¶ znajdziesz na ten temat :)

Np. tu:
    http://forum.7er.pl/e38-nawiew-na-sz...f8b50cd2#92887
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •