Czy ktoś miał do czynienia z tarczami hamulcowymi firmy kraft?
Czy ktoś miał do czynienia z tarczami hamulcowymi firmy kraft?
Ja mialem i stwierdzam ze wiecej wytrzymaly niz zimermann 😂
A one nie są z sera?
pozdrawiam Bartek
Ja miałem takie kiedyś w sprinterze. Komplet z klockami. Padły po miesiącu ,klocki szybciej.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nie rozumiem, po co ten sarkazm ? Z drugiej strony kolega który zakłada temat winien wiedzieć, że kraft to ogólnie c****ia.
Nie kupuj krafta. To jest loteria albo się uda albo nie. Ja osobiście wymieniłem na krafta i biły mi podczas hamowania. Nie pottzecna robota i czas.
Ja kupiłem Textara PRO+ i też padły po 2kkm i co ? Trzecia odmowa reklamacji i skończy sie w sądzie jak tak dalej pójdzie. Nie wierzę już w marki premium. Taka sama loteria jak przy częściach ekonomicznych.
Następne jakie kupię to Mikoda GT albo Rotinger GT. Jeden i drugi Polski producent. Mikoda w E39 3.0d wytrzymały 80kkm perfekcyjnie bez najmniejszego drgnięcia przy hamowaniu. Ja wiem ,ze w necie ile ludzi tyle opinii ale sam doświadczam coraz częściej, że za nazwę tylko płacę a otrzymuję produkt na poziomie made in China. Czasy uczciwości się skończyły a producentom premium Niemieckim to już tylko chyba w tych Niemczech tylko konta w banku zostały.
@Darekbb ja mogę Ci polecić z doświadczenia Mikodę i sam się zastanawiam co mnie podkusiło na tego cholernego Textara. Jak wywalczę zwrot kasy to też kupię Mikodę aczkolwiek musze zasięgnąć jeszcze opinii na temat Rotingera.
http://www.mikoda.pl/mikoda/ http://www.rotinger.pl/
Miro rotingery miałem w a8d2 złego słowa nie dam powiedzieć za komplet juz nie pamiętam ale coś koło 600zł zapłaciłem,złosliwi powiedzą ze to tarcze do Calibry ale guzik prawda.
od 8 lat prowadze własna działałnosc i serwuje auta, tarcze zakładam czesto meyle i najtanszego max geara i naprawde nie pamietam kiedy miałem reklamacje ze cos sie dla kogos zwichrowało czy za wczesnie skonczyło, czesto nawet nie informuje co wkładam bo klienta nawet nie interesuje, mowie ze tanie i dobre i nigdy nie miałem reklmacji. Jak juz załoze textara czy boscha to wiem ze zaraz cos bedzie sie działo. A jak 1/5 wraca ze cos bije, a reklamacja oczywiscie NIGDY nie uznana bo to złym montaz czy zła eksploatacja,
Wiec kolego jak chesz naprawde dobrej rady to zakladaj max geara , zapłacis grosze i bedziesz naprawde zadowolony. Kupisz zestaw w Auto Partnerze.
mówcie i piszcie sobie co chcecie, ja sprzedałem tego i założyłe, naprawde tysiące i swoje wiem i nikt mi nic innego nie wmówi .