Ja powiem tak odnośnie wsiadania

po sprzedaży e66 a zakupie F01 przymierzałem się do zakupu Porsche Cayenne Turbo - full wypas itd super hiper
Ja mam 180w i wsiadało mi się w miarę ok - w miarę bo jednak drzwi dla mnie wąskie zwłaszcza z tyłu ale ja jako kierowca rzadko jedzę z tyłu i bym przeżył ale moja matka kobieta 68l niska około 165 cm i tęga miałą ogromny kłopot z wsiadaniem zarówno do przodu jak i do tyłu dlatego popieram opinię @dammed1 że dla seniorów takie auto po prostu jest niewygodne.

Co do samej X6 - ale tej z lat 2015-2019 podoba mi się mega X6M w wersji z benzynowym 575 km silnikiem ale cóż z tego jak auto z zewnątrz wygląda mega a w środku zegary jak w moim F02 z lat 2013 dodatkowo tak z tyłu mało miejsca że w porównaniu do 7er to jest mega małe auto choć wglądowo kreuje się na ogromne.
Poza tym jak bym miał wydać 220 koła na takie auto to szczerze wolał bym serię G w napędzie xdrive w silniku benzynowym o mocy fabrycznej 450 i zrobić mu chipa na 600 km bo sa na rynku już takie firmy i latac 7er

Choć ostatnio chyba się starzeje ale podoba mi się zupełnie coś innego niż BMW , tak tak coraz młodsze dupy i auta sportowe i mam zagwozdkę czy nie kupić typowego amerykańca