5GT to i ja miałem na oku swego czasu fajną sztukę z monitorami z tyłu. 550GT ale ktoś kupił. Kumpel ma i sobie chwali 535d
Tutaj fotki:
Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
5GT to i ja miałem na oku swego czasu fajną sztukę z monitorami z tyłu. 550GT ale ktoś kupił. Kumpel ma i sobie chwali 535d
Tutaj fotki:
Twoja wygląda zdecydowanie lepiej. Brakuje m-pakietu i shadowa,felga na zimę jest ok
Jutro jak będzie pogoda to skocze zobaczyć efke...
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 24-09-2017 o 08:06
Niestety gt jest ochydne na żywo ale ma to zaletę bo są tanie
Właśnie nie, trzymają cenę. Kumpel wcześniej miał E61. O GT mówi, że wcale nie jest tak pakowne, jakby się wydawało. Fakt, że kanapa się składa i u niego można też regulować jej kąt oparcia. Nie wiem czy to standard.
@Dzuda: nie chciałem SL, bo to dziwnie płowieje od słońca albo chemii.
Edit: a na zimę mam retro-style:
Ostatnio edytowane przez damned1 ; 24-09-2017 o 10:49
Składana, przesuwana i regulowana kanapa to chyba standard w GT, bo u kumpla jest tak samo.
Co do SL to racja, miałem u siebie w E65 i wypolerowanie listewek było cholernie trudne, nie byłem do końca zadowolony z ostatecznego efektu.
Gt sá tańsze od F10 i f01 analogicznie taniej stoi f07 p tym samym wypasie i rocznik od 5 i 7
Jak ja się rozglądałem to miałem kompletnie inne wrażenie :-) nawet ta ze zdjęcia jest rok starsza, z większym przebiegiem i za większe pieniądze kupiona, a wyposażenie ma mniejsze.
Bartek, no chyba żartujesz z tymi felgami.
Ja mam shadowa i jest ok. Nic na listwach nie ma
No to może od chemii się tak dzieje. One dostają takiego jakby fioletu. Widziałem to u Bossa i ta GT też tak ma.
Felgi przynajmniej na ten sezon będą te co widać. Nie chce mi się szukać 18'' dedykowanych do eFy. Tu opony jeszcze pociągną. Felgi mają dobre ET itd i tylko my ortodoksy wiemy, że to nie od tego modelu ;-)
A jak tam? Oglądałeś tego dieselka?
Hehe...Łukasz ja myślę, że sam nie wiesz czego chcesz... Miałeś już tyle beemek, a teraz ciągnie Cie do Jaga....wg mnie to całkiem inna bajka.
Jak Ci się podoba (z wyglądu mi osobiście też leży), to bierz. Nie sprawdzi się, to sprzedasz.
Ale ja myślę, że i tak wrócisz do 7er...bo coś w tym jest...
BTw...Bartek jak patrze na to koło, to od razu przypomina mi się profil E65...czyli koła naprawdę robią wiele. Ale może masz sentyment do swojej byłej, to ok...