no to może faktycznie jak kierka po prawej to może było im łatwiej zastosować taki układ...
pozdrawiam Bartek
25 lat stało w niemieckim salonie? Ładnie go sobie potrzymali Nikt wcześniej nie wpadł na pomysł, żeby się ze spadkobiercami kupującego zgadać? W końcu nie mało za ten samochód zapłacił.
Polska jest aż takim rynkiem, że kolejne fabrycznie nowe BMW trafiło akurat do nas? BTW ta kierownica po prawej stronie sprawia, że chyba dłuugo się nikt nią nie zainteresuje.
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
auto warte moze ze 100k pln ale to dla kogos z uk :)
w polsce z 50tys max
bo juz lepiej kupic e32 w supr stanie z przebiegiem 150tys z normalna kierownica
pojezdzic z rok, 3 i sprzedac za prawie tyle samo albo zostawic na zawsze
niz kupic to i trzymac w ogrzewanym garazu bo kazdy km to mega strata, no i wiocha jezdzic w polsce autem popularnym zwyklym z kiera po prawej stronie na polskich blachach
mega wiocha!
i kto z postronnych bedzie wiedzial ze za auto chciano 200k??
tylko idiota to kupi
niech to oferuja w uk a nie szukaja jeleni u nas
poza tym ta tapicerka to wyciagnieta, watpie by po 600 milach tak sie wyciagnela, juz nie chodzi o zalamanie ale na boczku popatrzcie
i TO FOTEL PASAZERA!
za tak akase to juz bym wolal jakiegos mercedesa 126, tam welury nawet sa piekniejsze i trwalsze niz w bmw
taki merc przy 200tys bedzie wygladal lepiej niz to e32 po 50sciu
skoro tu po 600milach juz tak tapicerka na fotelu sie wyciagnela :)
Ostatnio edytowane przez Franco750 ; 23-09-2017 o 20:06
Może przez te 25 lat oglądających i siadających w nim było więcej niż w nie jednej taksówce No bo przecież go nie zamurowali w tym salonie. Jak stał, to pewnie każdy nowy pracownik chciał go zobaczyć.
Swoją drogą ciekawe za ile był sprzedany z tego salonu.
Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
lecz jest celem samym w sobie.
https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/
Ale właśnie nie rozumiem. Salon wziął to auto w rozliczeniu za te lata przechowywania, że miał prawo je sprzedać drugi raz?
Wysłane z mojego Redmi 3S przy użyciu Tapatalka
Przeleciałem zdjęcia na tel... podoba mi się podłoga, widać że auto ma mały przebieg.
Spasowanie zderzaków masakra...