No w sumie, to ostatnio w Krk pojawiły się nowe beemki.Zamieszczone przez ŁukaszS
Wczoraj Robert (z forum ROBERTO) był obdzwaniany, bo ta z wypadku była bardzo-bardzo podobna do jego rydwanu.
Co do efektu przypadku, to znam to miejsce i ... domyślam się przebiegu zdarzenia ale nie mam ochoty pisać o okolicznościach wypadku - ktoś zginął, rodzina ma tragedię i stracone święta :(
----------------------------
Zamieszczone przez Jey
Zamieszczone przez Wiktor
.......Może nie jest to najlepszy moment na taką dyskusję, ale kiedyś pisałem w tej sprawie do trola, żeby mi podesłał kilkanaście takich naklejek do KrK. Niestety temat ucichł i nic z tego nie wyszło, może jest szansa żeby po świętach ktoś by mi podesłał takie naklejki to rozdał bym je na poświątecznym spocie 18.04...
['][/quote]
A co do naklejek - to w jesieni w październiku i na początku listopada (przed naszym jesiennym spotem) starałem się uzyskać troche naklejek z logo forum od jednego z ADMINÓW. Chciałem na naszym spociku obdarować kolegów - byłoby spore grono chętnych oblepienia naszych wspaniałych 7er.Zamieszczone przez Jey
Dopytywałem przez kilka tygodni i ciągle byłem zbywany, aż w końcu się przekonałem do kwadratu, że szkoda mojej fatygi i poświęcenia (bo i tak wszelkie koszta z tym zwięzane wziąłbym na siebie) :razz:
Więc w tej sytuacji nasuwają się różne wnioski - których z własnej strony nie zamierzałem wywalać na wierzch (my tu w Krakowie nie jesteśmy gorsi, a i mamy może nieduże ale silne grono)