Kierowcę ciężarówki powinni zamknąć w więzieniu i nagłośnić to w TV. Takich debili jest cała masa na naszych drogach którzy mają w dupie to czy ktoś jedzie czy nie i zajeżdżają drogę. Nie życzę sobie aby ktoś go tu bronił bo będę się ostro kłócił. Ja mieszkam w regionie gdzie są przelotowe trasy 2 pasmowe i non stop jakiś idiota wyjeżdża mi przed maskę bo jedzie 5km/h szybciej niż ciężarówka przed nim. Takie zachowanie to totalny brak mózgu. Niejednokrotnie dobre hamulce uratowały mi życie! Nie po to kupiłem 7er aby jeździć na trasie 90km/h!!! Za każdym razem taki kierowca jest przeze mnie ściągany na pobocze i będzie ściągany. Do tej pory tylko raz w życiu poniosło mnie tak bardzo że zniszczyłem gościowi auto i obiłem pysk ale gdybyście widzieli co zrobił... do końca nie wierzyłem że udało mi się zahamować i nie wleciałem w naczepę... Od dłuższego czasu myślę o tym aby zamieścić w samochodzie kamerę i rejestrator tylko po to aby takich imbecyli podawać policji na tacy. Jakie są konsekwencje takiego manewru widzimy. Gdy nie dochodzi do tragedii a policja widzi takie zachowanie każe kierowcę maksymalnymi mandatami... Nawet kiedyś widziałem filmik gdzie taki jeleń zajechał drogę radiowozowi z wideo rejestratorem. Policjant się tak spienił, że całkowicie zapomniał o gościu za którym jechał i zdeptał tak kierowcę tira że sam byłem w szoku.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS. Ubolewam bardzo nad ofiarami wypadku. Przesyłam kondolencje :(