Zamieszczone przez
Jey

Zamieszczone przez
olejus
Nie widzę naklejki 7er.pl czyli chyba nikt z naszych mimo , że to E38.
Kilka razy pytalem na forum: skąd wziąć taką naklejkę? Bo ja taką chcę i podejrzewam że sporo osób z Krakowa by chciało a patrząc na spotach po autach to są może ze 2.
Może nie jest to najlepszy moment na taką dyskusję, ale kiedyś pisałem w tej sprawie do trola, żeby mi podesłał kilkanaście takich naklejek do KrK. Niestety temat ucichł i nic z tego nie wyszło, może jest szansa żeby po świętach ktoś by mi podesłał takie naklejki to rozdał bym je na poświątecznym spocie 18.04...
A wracając do tematu to niestety przy wysokich prędkościach (np. 150 w mieście i więcej) trzeba brać dużą poprawkę na to, że ktoś może się nas nie spodziewać w danym miejscu. Jadąc z taką prędkością musimy myśleć za innych... Niech przykładem będą statystyki wypadków motocyklistów, 75% jest z nie ich winy, powodują je kierowcy, którzy nie są w stanie przewidzieć, że ten malutki czarny punkt w lusterku za sekundę będzie już obok nich i zmieniają pas, np tak:
http://www.youtube.com/watch?v=yQZq2xz1vb4
Kierowca białego auta zajechał drogę motocykliście, ale skąd mógł przypuszczać, że nagle na prawym pasie tak szybko zjawi się motor?
Co do kultury kierowców busów tirów i wszelkiej maści służbówek nie będę się wypowiadał bo to temat rzeka...
Tak czy siak szkoda świeżo upieczonego posiadacza 7er (sądząc po końcówce rejestracji HY niedawno rejestrował auto...) :(
[']