Waśnie się też nad tym zastanawiałem! Nie kojarzę nikogo kto by miał takie felgi :/Zamieszczone przez olejus
Waśnie się też nad tym zastanawiałem! Nie kojarzę nikogo kto by miał takie felgi :/Zamieszczone przez olejus
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Ale przecież fele o niczym nie świadczą - mamy okres zmiany bucików na letnie....
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Hubertus wy pewnie w Krakowie macie reginalne spoty ... przyjacielskie wypady na panienki ... także możesz zrobić małe rozeznanie . Czekamy na info.Zamieszczone przez Hubertus7er
Pić trzeba ! Jeść można !
ja to jestem w szoku ze ta latarnia stoi taka niewzruszona. ciekawe czy gdyby sie złożyła jak latarnie w cywilizowanych krajach to by przezylo wiecej osob.
Jakby się zawinęli na drzewie, to zaraz pojawiłby się sztab nakazujący wycięcie drzewa.....
masakra, takiego czegoś jeszcze nie widziałem, na filmiku widać rej KR600HY, ja osobiście nie kojarzę.
Kierowcę ciężarówki powinni zamknąć w więzieniu i nagłośnić to w TV. Takich debili jest cała masa na naszych drogach którzy mają w dupie to czy ktoś jedzie czy nie i zajeżdżają drogę. Nie życzę sobie aby ktoś go tu bronił bo będę się ostro kłócił. Ja mieszkam w regionie gdzie są przelotowe trasy 2 pasmowe i non stop jakiś idiota wyjeżdża mi przed maskę bo jedzie 5km/h szybciej niż ciężarówka przed nim. Takie zachowanie to totalny brak mózgu. Niejednokrotnie dobre hamulce uratowały mi życie! Nie po to kupiłem 7er aby jeździć na trasie 90km/h!!! Za każdym razem taki kierowca jest przeze mnie ściągany na pobocze i będzie ściągany. Do tej pory tylko raz w życiu poniosło mnie tak bardzo że zniszczyłem gościowi auto i obiłem pysk ale gdybyście widzieli co zrobił... do końca nie wierzyłem że udało mi się zahamować i nie wleciałem w naczepę... Od dłuższego czasu myślę o tym aby zamieścić w samochodzie kamerę i rejestrator tylko po to aby takich imbecyli podawać policji na tacy. Jakie są konsekwencje takiego manewru widzimy. Gdy nie dochodzi do tragedii a policja widzi takie zachowanie każe kierowcę maksymalnymi mandatami... Nawet kiedyś widziałem filmik gdzie taki jeleń zajechał drogę radiowozowi z wideo rejestratorem. Policjant się tak spienił, że całkowicie zapomniał o gościu za którym jechał i zdeptał tak kierowcę tira że sam byłem w szoku.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS. Ubolewam bardzo nad ofiarami wypadku. Przesyłam kondolencje :(
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Coboss nie przesadzaj. Nie tylko kierowca ciężarówki jest na pewno winny. Gdyby bmw jechało z przepisową prędkością to nie wylądowało by w taki sposób na latarni. Widać że droga jest tam niezła i z pewnością siódemka jechała za szybko.
[URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]
nie bronię kierowcy BMW. Każdy z nas widzi że nie jechał 100-110 km/h :( ale niech mi ktoś do ciężkiej chol... wytłumaczy jakim cudem na 4 pasie znalazła się ciężarówka?!?!
Bo oczywiście polska to kraj ... i policja, zamiast pilnować prawidłowych zasad ruchu, pisała mandat panu w Fordzie Escorcie że jechał 100 a nie 80 km/h A to że ciężarówki które mają nakaz jechać skrajnie prawym pasem, robią co chcą na naszych drogach, to im wisi bo ustawodawca pisząc przepisy ruchu drogowego pisał oddzielny kodeks dla informacji publicznej i oddzielny dla policji na co mają patrzeć a co mogą olewać. W niemczech za sam fakt, że TIR jedzie 3 pasem (przed zmianą kolejnego pasa) dostał by 500 Euro mandatu a w PL?? widział ktoś z Was aby policja za to karała?
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Co do tirów, to podzielam Twoje zdanie.Zamieszczone przez coboss
Sam sie nieraz irytuję na trasie ,przez takich, w dodatku pochodzę z lobelskiego, gdzie przez moja wioske idzie droga wojewódzka 735 Przemysl - Lublin.
Bywa, że w ciągu doby przejeżdża nawet koło 200 tirów !!!
Trasa nie jest rewelacyjna - zwykła dwukierunkowa 2x3.5m, asfalt w większości w agonalnym stanie!!!
Część tirów jedzie jak "święte krowy" - prędkość, trąbienie na innych (nawet na pieszych na przejęciu) i td..
A W TEMACIE:
Co do wagi kto bardziej winny - tir czy bmw się nie wypowiem, wypadku nie widziałem.
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...