Wybacz mu damias, chlopaczyna nieokrzesany. trza mu dać szansę.
Wybacz mu damias, chlopaczyna nieokrzesany. trza mu dać szansę.
B M W
Staram się pisać poprawnie po polsku.
Teraz jak wsiadłem na 17 cali to jestem bardzo zadowolony jeśli chodzi o poprawę komfortu, pomimo że u mnie jest mocno obniżone auto to wydaje mi się ze jest to najlepsze rozwiązanie jak dla mnie. no i jeszcze michały primacy są naprawdę wygodnymi oponami, cichutkie, dobrze trzymające w zakrętach. Jestem naprawdę zadowolony. Może Krzysiek 7ka to by było dla ciebie jakieś rozwiązanie na wygląd z jednej strony, a komfort z drugiej??Jak myślisz? ostatnio widziałem takie schnitzery jak ja mam na ebay za chyba 600 euro??
B M W
tyle ze moja gablota to seryjne e38.. zadne inne fele mi nie podchodza,tylko ori..
dzisiaj u mnie ponad 20 stopni.. i podoba mi sie jazda..jest ciszej ale i tak halasuja.. ale za to komfort wiekszy.. mysle ze wymienie oponki i bedzie okej..
Fura pierwsza klasa :)
śliczny kolorek , naprawde
Witam :)
Naprawdę piękna-godna-gratuluję ;)
Pozdrawiam :papa:
jest piekna!
nie wiem ale te felgi mimo ze tylko 17" to pasuja bardziej niz Brocki (ktore sa mistrzowskie)
naprawde wyglada superancko..........jaki zawias -50mm h&r :D :D :D :D :D
fura pierwsza klasa.....no AC Sznycel tak jak u mnie...buhahahah ;) ;) ;)
"Driving a fast daewoo lanos is like coming out of the closet. It suprises every one at first, but in the end your still gay."
zawias 60/50 bilstein b8 sprint
Zgodzę się.Zamieszczone przez 7ka
A co do felg to faktycznie wyglądają bardzo ładnie i patrząc na nie można się pomylić czy to aby nie 18ki? Sa dość pracochłonne w utrzymaniu bo jednak duża liczba śrub skręcających felgę wymaga poświecenie w czyszczeniu ich. No ale cóż - chciałeś Panią to rób na nią. :D
B M W