Ładna. Przynajmniej na zdjęciach. Jechać oglądać bo jak faktycznie jest fajna to długo nie postoi .
Klimy nie ma to paru zrezygnuje.
Pewnie tak ,ale przy takim aucie dla mnie to by np. nie był priorytet.
Klime dołożyć to nie jest duży problem....
Ten samochód od roku czasu wisi na ogłoszeniach. Z tego co widzę to u tego samego właściciela.
Osobiście nie widziałem. Kolega oglądał. Podobno doły drzwi były naprawiane i zrobione jest to dosyć niechlujnie.
auta nie widziałem wczesniej w ogłoszeniach. wygląda ok, warto poprosić o wiecej info , jesli buda zdrowa można ryzykować. Co do braku klimy to ja dokladam klime oryginalną bmw i jak nie ma w aucie wiazki gotowej pod klime kompresor oszuszacz i inne bajery , to znowu nie takie łatwe te dołożenie ......
Ostatnio edytowane przez mike333 ; 30-08-2017 o 11:07
Faktycznie, z ta naprawa drzwi na dole to taki handmade. Dostalem kilka zdjec wiecej na email.
auto było wcześniej wystawione ze słabymi zdjęciami za 9500 zł. Klasyczna zagrywka - umyć, zrobić lepsze zdjęcia, wystawić za więcej (najwyżej zejdę z ceny). Auta nie widziałem ale poza tą dziwną zagrywką cenową uważam, że warto je obejrzeć, wygląda okey i ma oryginalne radio co jest rzadkością = wygląda jakby jakiś poważniejszy człowiek tym jeździł ale pewności nie ma :D
A co do dołów drzwi w e32... Really ? wy się tym w ogóle przejmujecie ? :D przecież to logiczne, że będą zgnite, chyba ze auto stało w ogrzewanym garażu i nie jeździło w deszcz/zimę - a tu cenę bym pomnożył co najmniej x3
Ostatnio edytowane przez JustBringIt# ; 30-08-2017 o 14:39