Przymierzam siê do wymiany amortyzatorów tylnych w e38 735 bez edc.
Jaka firmê polecacie z ¶redniej pó³ki? My¶lê nad Monroe, s± przystêpne cenowo lecz nie wiem jak jako¶ciowo kto¶ ma je za³o¿one?
Przymierzam siê do wymiany amortyzatorów tylnych w e38 735 bez edc.
Jaka firmê polecacie z ¶redniej pó³ki? My¶lê nad Monroe, s± przystêpne cenowo lecz nie wiem jak jako¶ciowo kto¶ ma je za³o¿one?
Kolega ma Monroe na tyle w E38 i jego zadek p³ynie po dziurach.
-------------------------------------
Broñ Masowego Wyprzedzania.
Monroe to szit. Sachs, Boge, Bilstein, ewentualnie taniej Kayaba.
Pozwolê sobie nie zgodziæ. Za³o¿y³em Kayaby na przód w swojej ale je wy... po miesi±cu i zamieni³em na Monroe bo komfort by³ do bani. Teraz jest git.
Pewnie zale¿y to od modelu amora.
-------------------------------------
Broñ Masowego Wyprzedzania.
Wcale Kayaba nie jest tañsza, wszystkie te firmy s± na pu³apie 300zl za sztukê oprócz Monroe który jest za 400 z³ i teraz mam dylemat która firma bêdzie najlepsza. Bilstein ?
Rzeczywi¶cie dziwne, bo osobi¶cie znam E38 ze sprê¿ynami AP -40 z przodu i Kayaby spisywa³y siê tam bez zarzutu przez ³adnych parê lat, a¿ do sprzeda¿y auta. Natomiast Monroe odradza ka¿dy znany mi warsztat.
Kyb odradzam, mialem problem z nimi na przodzie- wypycha³o, podnosilo przod. Wiem, ¿e brzmi dziwnie, ale sachs ju¿ tak sie nie zachowywal
Wys³ane z iPhone za pomoc± Tapatalk
Pare miesiecy temu kupilem 2x kayaby na przód za 100zl z hakiem za sztuke. Sa ok, zadnej ró¿nicy w porownaniu z tym co bylo wcze¶niej a byly oryginalne jeszcze z bmw i jedna pêk³a
Witam. Ja je¿d¿ê od pó³torej roku na "SRL" i jest super. Kupi³em cztery sztuki z odbojami i s³onami za 460zl. Zrobi³em na nich ok 25tys km i nic z nich nie cieknie, a auto trzyma sie drogi. W zeszlym miesiacu robilem przegl±d to wykazala 73 i 74 procent. Pozdrawiam