Każdy szuka zadbanej i idealnej, a jak się trafi ciekawy egzemplarz to psy wieszają. Jest plus tego auta, jest tak nisko że o zap... po dziurach nie ma mowy. Założyć serię i piękne auto.
Każdy szuka zadbanej i idealnej, a jak się trafi ciekawy egzemplarz to psy wieszają. Jest plus tego auta, jest tak nisko że o zap... po dziurach nie ma mowy. Założyć serię i piękne auto.
Jak czytam te BZDETY, że ma gwint, że ma koło 3tlg i inne wymysły to mnie krew zalewa. Czy wy macie na prawdę tak nasrane we łbach, czy nie potraficie obiektywnie spojrzeć na auto ?? Jak już wyżej napisano, to są zmiany które w 1 dzień można przywrócić do ori !! Jeszcze jak by to były jakieś chińskie produkty, to można domniemać, że wsadzone tylko po to żeby auto wyglądało - ale tutaj qrwa mać gwint z górnej półki, ori dokładka, koło za tyle siana, że niektórzy tutaj całe E38 za tyle kupują. A wy pier*olicie, że fura zjebana i tylko młody i głupi kupi. Weźcie kupcie sobie metr gumy, przyszyjcie guzik na końcu i je*nijcie się w łeb !!
Pozdro
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion
tequila1909 x2
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Gwint z górnej półki za 3k ? Gdzie taki sprzedają?
Dokładnie. Podobno tyle trzeba dać za zadbane e38. Więc w czym problem. Kupujecie, zmieniacie koła i zawias i macie ładną furkę i jeszcze zarobicie na tym jak sprzedacie to co tak Was gryzie w oczy. Gdyby to auto było na zlocie ( a może było ? nie wiem ) to by było pewnie w pierwszej trójce w konkursie na auto zlotu. Mi się po zdjęciach, zaznaczam po zdjęciach bardzo podoba i jedynie bym je jednak podniósł bo u mnie nie dałoby się tak jeździć. Z całą resztą nie miałbym w ogóle problemu.
Gwint za 8 tyś, felgi za 15 tyś, audio za 20 tyś w samochodzie za 10 tyś, to jest idealna oferta dla niektórych.
A chociażby podstawowy wariant KW który kosztuje 5 tyś. z hakiem. Górna półka zaczyna się od 10 tyś. Te zastawy za 2-3 tyś to nic nie warte gówno z dalekiego wschodu. Wiem bo miałem i takie i takie.
Jak już merytorycznie rozmawiamy i bez emocji. Istotne wg. mnie jest w jakim stanie są ori amory EDC, które zostały zdemontowane. Bo żeby chcieć tym jeździć, trzeba wrócić do serii. Jeżeli trzeba kupić nowe lub regenerować stare, to zdryluje kieszeń bez wątpienia. Nie podoba mi się też w tym aucie że fela droga i oczojebna a na niej naciągnięte chińskie, marketowe gumy. Co najmniej dziwne podejście.
Przeżywacie....stara tjuningowana pieczka![]()
Specem od gwintów nie jestem, ale wiem, że BC robi je dobre. A zawias do E38 za 10k to już chyba przerost treści nad formą.
Ja z kolei nie uważam, że wymiana zawiasu to konieczność. Gwint 3-4 centy wyżej, opony o wyższym profilu i nie narzekałbym. Wiadoma sprawa, że do komfortu EDC daleko, ale coś za coś. Aha, nie chcesz chyba powiedzieć, że 225 na 8.5'' i 255 na 10'' to jest naciąg ;)
Mr. Perfect 4 x K1 World Champion