witam,rozmawialem z KOLEGA z LEGNICY i powiedział mi,że tu ktoś podrzuci mi schemat montażu stroboskopów wiadomo gdzie:) także proszę o pomoc albo na gadu albo meilem. pozdrawiam :)
witam,rozmawialem z KOLEGA z LEGNICY i powiedział mi,że tu ktoś podrzuci mi schemat montażu stroboskopów wiadomo gdzie:) także proszę o pomoc albo na gadu albo meilem. pozdrawiam :)
A wiesz, że to nie jest legalne ??
Gra muzyka
to tylko dla picu, nie mam potrzeby uzywac tego w trasie. wiec spokojna Twoja glowa. pomoże mi ktoś?? Koleś z Legnicy powiedział,że ktoś mi tu pomoże a widzę,że sami zmartwieni.
Stroboskopy dla picu ??? Możesz jakoś bardziej racjonalnie to wytłumaczyć ??? Co to ten pic ??? Ja myślałem , że stroboskopy to na salach dyskotekowych się montuje :x
Tu raczej dowiesz się jak naprawiać E32 , dbać o nie itp. A kule dyskotekową też chcesz montować ?
pozdrawiam
bosman
nie wydaje mi się,żebym musiał się tu komukolwiek tłumaczyć, poza tym ja nie proszę nikogo o opinię tylko o schematy;]
I tak moim zdaniem "nowicjusza"tworzy się opinia o właścicielach siódemek .Zresztą po co do siódemy takie bajery?!
-te auto seryjnie ma już swój urok.
Moim skromnym zdaniem to lucasw pomylił fora.
Szybciej taki schemat znalazłbyś na jakimś innym forum.
Jakimś
WiejskiTuning.pl
czy
ZrobZSamochoduBadziew.pl
albo
WlascicielTegoAutaToBezgustownySzpaner.pl
i powinieneś znaleźć
hehe - dla picu to sobie można zrobic kierunkowskazy na niebiesko, albo jedne na niebiesko a drugie na czerwono i wieczorem i w nocy na awaryjnych jeździć ;D
Z podstawy prawnej (Kodeks wykroczeń) za używanie sygnałów świetlnych zarezerwowanych dla pojazdów uprzywilejowanych (policja, pogotowie...) jest kara"
grzywna w wysokości 5000pln lub/i do 30 dni aresztu.
A swoja drogą na paru beemkach (w tym i 7er) i nie tylko beemkach widziałem takie efekty pomontowane - i różnie to się prezentuje, ...
...ale do e32 to najlepiej wygląda listwa sygnalizacyjna na dachu i kapturki na wentlach z lampkami led
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
Albo żółty kogut na magnes od wujka Zdzicha z koparki, taki sam efekt jak "stroboskopy"