Abs i dsc wyłanczają sie jak chcą raz po 5 metrach raz po 10km wymieniał mi piaste po lewej stronie i zastanawiałem sie czy nie padł czujnik abs dupkowi urwał sie czujnik klocków to go spioł go na skrętke i bydle nawt nie zaizolawał końcówka obijała sie o osłone tarczy a po jeździe w deszczu zaczeło siać błędami po interwencii powiedział że on tego nie ruszał menda i tyle .
Poduszki błąd wyskoczył po przypadkowym wypięciu poduczki z tyłu przy okazi prac z nagłośnieniem wpiołem ale błąd poduszek nie znika wymieniłem sensor poduszek bo taka była pierwsza diagnoza z inpy ale nie pomogło a inpa nie pozwala mi skasować tych błedów .
Co do aku może leżeć tu problem dolny jest nowy ale górny ma pare lat i był kilkadziesiąt razy ładowany przez dwa lata moduł ets kradł prąd kiedyś wyrwałem z allegro za 50zł wymieniłem i pobory spodły do 0.05 A
ale mało jeżdże i jak spada poniżej 12v to go też musze co 2 tygodnie podładować.
Skrzynia był czas że dość czesto wchodziła w tryb sport i ciągła do 5000rpm zanim zmieniła bieg zwłaszcza w upalne dni w korku wymieniłem termostat przy chłodnicy oleju jakiś czas był spokój ale na Chorwacji znów sie zaczeło musze wtedy zjechać zgasić aĂšto i znów spokój do piewszego korka albo wspinaczki pod góre .