adasio po co te nerwy poprostu wystarczy odpowiadac na pytania i trzymac sie temetu :) a twoje pierwsze zdanie zalatuje troche dzieckiem neostrady badz cwaniaczkiem z dyskoteki powiem ci jak ferdek kiepski trochie kultury![]()
adasio po co te nerwy poprostu wystarczy odpowiadac na pytania i trzymac sie temetu :) a twoje pierwsze zdanie zalatuje troche dzieckiem neostrady badz cwaniaczkiem z dyskoteki powiem ci jak ferdek kiepski trochie kultury![]()
Twój cały wpis zalatuje kolesiem co tylko swoje 6er ceni a wszystko inne to shit :) tak że nie mamy o czym rozmawiać :)
Po 1 nikt nie mówi o CL z 2001 bo były tez po 2001 ale Ty o tym przecież nie wiesz bo skąd prawda?
po 2 czy Ty rozumiesz że komuś może się e63 NIE PODOBAĆ???? czy to za trudne na ciebie i nie kumasz?
po 3 że cos sie TOBIE podoba wcale nie znaczy że mnie musi - tez tak trudno to pojąć?
po 4 jak ci tak żal dupe ściska co pisze to jest na forum taka opcja jak pomijanie postów - ustaw ją na moje i po problemie :) - o tym tez nie wiesz??
Jak widać o wielu rzeczach nie wiesz :) Zatem łaskawie się ode mnie od....
https://7er.pl/signaturepics/sigpic836_6.gif SIEDEM GRZECHÓW GŁÓWNYCH !!!