Dzięki chłopaki za rady czekam na krew będzie podobno pod koniec tego tygodnia ... co do ilości to można mieć 0,2 promila ale ... ze znaczkiem "<" . czyli dopuszczalna ilość = <0,2 promila, jak składałem wyjaśnienia na komendzie to mi powiedziała kobieta że 1 raz ma taki wynik, i nawet jakbym nie pojechał na krew to by mi oddali prawko tylko że musiałbym do śadu iść z tym a to wiadomo z jakim okresem upłyniętego czasu się to wiąże... Ta miła młodziutka blond włosa :P policjantka opowiedała też że ludziom nie odbiera się prawka nawet jak te gówna policyjne do dmuchania pokaża 0,21 albo 0,22 bo nie jest to 100% dowód dla sądu a napewno nie byłby wynik równe 0,2. To tylko maszyny zatem a w sądach osądzają ludzie i robią to na logikę tym się róznimy właśnie od maszyn :) Dam znać jak się skończy moja sprawa powoli dobiega końca, aha i na opakowaniu tego AMOLU nic nie ma o kolidowaniu z kierowaniem pojazdami i w ulotce to samo z tym że ja tego przed jazdą nie czytałem bo też tego nie piłem to i po co ...