Mam problem z monitorem navi 16:9 w mojej E38...mianowicie po przekręceniu zapłonu na ekranie nic nie widać, wszystko jest rozmazane. Nie mogę nic ustawić ani odczytać mapy z nawigacji. Czy ma ktoś jakiś pomysł co to może być.
Mam problem z monitorem navi 16:9 w mojej E38...mianowicie po przekręceniu zapłonu na ekranie nic nie widać, wszystko jest rozmazane. Nie mogę nic ustawić ani odczytać mapy z nawigacji. Czy ma ktoś jakiś pomysł co to może być.
Stawiam na tuner TV. U mnie po zmianie z 4:3 na 16:9 tak własnie było. Sprawę rozwiązał tuner TV z odpowiednim softem
Kolego możesz dokładnie opisać proszę. Mam rozumieć, że muszę wgrać do tunera TV odpowiedni soft czy czeka mnie wymiana tunera??...u mnie chulało wszystko tylko od jakiegoś czasu pojawiły się Picassowskie maziaje na ekranie.
A zna ktoś kogoś kumatego z okolic Wrocławia??
najprościej inny tuner na podmianke, może byc dowolnego BMW z ekranem 16:9. Ja mam z e46 ;) Podmiana softa jak masz okazje bez dodtakowych kosztow nie zaszkodzi ale jak cos sie "nagle" stało sugeruje uszkodzony moduł tv
Za wyswietalnie obrazu opowiada tuner TV, ale jak soft w navi sie posypal albo same navi tez nic nie bedzie działać!
Ostatnio edytowane przez Pablo_el ; 29-07-2017 o 12:14
postaram się jakoś ogarnąć i napiszę..dzięki