I ty już mi 6 miechów piwko wisisz :> :> :> Jak możesz tak się ociągać :PZamieszczone przez Johnny_Bravo
I ty już mi 6 miechów piwko wisisz :> :> :> Jak możesz tak się ociągać :PZamieszczone przez Johnny_Bravo
Zamieszczone przez Neuf
no proszę zapraszam na mini spota do poznania po browarka :P nieprawdaż ze kuszące przyjechać ;p
Jaki spot?? ;p :)
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
colboss zapraszam ciebie zawsze jak będziesz w pobliżu
teraz choruję niestety :( ale jeszcze tego lata mam zamiar się przejechać do Poznania . Co prawda jak tam jadę z reguły mam 20 rzeczy do załatwienia i dla tego nigdy nigdzie nie zaglądam :( może następnym razem uda mi się wpaść. Chciałbym też w tym roku pojechać do Krakowa, bo nigdy nie byłem na żadnej takiej imprezie i nigdy nie byłem w Krakowie a jest to miasto jedno z tych które najchętniej bym obejrzał. W końcu to miasto Roberta Kubicy :)
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Brat jakiś czas temu coś tam naoliwił i skrzypienie ustało :D jutro go podpytam co to dokładniej było
Zapewne wstrzykną olej w gumę wahacza ale to jest zabieg na chwilę, powiedzmy po to żeby nie przepłacać w regionalnych sklepach ale zamówić w jakimś sklepie online...
HEH mam ten sam problem wiec wiem jak go zwalczyc :D
tak, coś takiego mówiłZamieszczone przez coboss
ja właśnie coś podobnego miałem zrobione bo zmęczyła mi się tuleja wahliwa przy lewym tylnym kole i dostał się tam gdzieś pewnie jakiś syf. Boshe jak to skrzypiało!!! Wstyd jeździć. Zabieg pomógł będę mógł się przekonać na jak długo :) ale już mogę szukać owych tulei...