Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: ciekawa(?) e32 z Krakowa

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony

ciekawa(?) e32 z Krakowa

miejscowa siódemeczka, zmęczona życiem....

Byłem sobie z synkiem na spacerze i w naszym rejonie stała - zdjęcia nierewelacyjne, bo z komorki:

No i zastanawiam się, jak to się tankuje, chyba że to jest klapka na rzepy ;D

Dodatkowo auto ma lekki tuning, poprawiający osiągi:
    - znaczek "M" na tylnej klapie
    - wydech skrócony (bez całego tylnego tłumika)
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Hmm no ciekawe co to jest :/ Może jakaś hybryda i ma gdzie indziej wlew 8/ Szkoda takich umierających sztuk :/
    [URL]http://7er.pl/showthread.php/9030-Damias[/URL]

Zaawansowany Użytkownik Awatar hrabia81
    BMW
    Chwilowo brak
    z powodu super instalacji lpg samochod przestal chodzic na benzynie wiec wlasciciel zakleil klapke wlewy paliwa bo jest mu nie potrzebna.
    P.P.K.K

Zaawansowany Użytkownik Awatar Tomahawk
    BMW
    E32 740i
    Szkoda mi takich e32 :( . Zgadzam sie z przedmowca, super instalacja LPG dziala tak dobrze ze wlasciciel smialo mogl zakleic klapke od wlewu.
    EX:
    E34 524TD
    E32 730i
    E32 750IL
    Wiele serc jedno bicie - seria 7 ponad zycie!

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    No cóż, może tak..może nie (z tą lpg)

ale bak paliwa nie został zdemontowany, a na zderzaku nie zauważyłem zaworu do tankowania gazu.

Jednakże oglądając auto, szacuję rocznik 87-88, ale mimo wszystko auto już mocno zapuszczone :/
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    Niestety dużo jest takich trupów i pomyśleć ze to auto kosztowało kiedyś grube pieniądze. A teraz jest jednym kołem na 2 świecie. Mnie ciekawi jak trzeba nieszanować auta żeby doprowadzić je do takiego stanu :/ Chyba bawić sie w kaskadera ;D
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Zaawansowany Użytkownik Awatar m.r.77.bmw
    BMW
    E34 520
    No panowie, powiem wam tylko tyle że szkoda autka . Ja tam pierdziele i przyznaję sie że moje auto uratowałem od śmierci . Porobiłem zawieszenie ,wydech ,oponki, diagnostyke komputerową i chociaż że wyglądała tragicznie to wad mało miała i teraz po polerce dosyć dosyć wygląda. Możecie się śmiać ale jakoś uwielbiam remontować auta dla siebie samego i wtedy wiem co tak na prawdę w nim siedzi. Tak więc nawet te niunie na zdjęciu ktoś by uratował. :)

Doświadczony Użytkownik Awatar Supermen
    BMW
    e38 750iL
    no skoro można uratować jakieś auto z lat 30 z bagna wyciągnięte to i zapuszczoną 7eme można.Tylko fundusze potrzebne :]
    Prowadzenie BMW serii 7 nie sprowadza się do jazdy do celu
    lecz jest celem samym w sobie.

https://www.facebook.com/Chojnickie-Muzeum-Motoryzacji-i-Techniki-1624705857838311/

Zaawansowany Użytkownik
    tylko takie auto z lat 30 to inwestycja, a siódemki troche jednak za nowe są :)

moja to mi w warsztatach kazali zostawić w lesie, wrzucić do wisły, spalić itp, ale sie nie poddajemy.

Zaawansowany Użytkownik Awatar m.r.77.bmw
    BMW
    E34 520
    Cytat Zamieszczone przez wolowy
    tylko takie auto z lat 30 to inwestycja, a siódemki troche jednak za nowe są :)

moja to mi w warsztatach kazali zostawić w lesie, wrzucić do wisły, spalić itp, ale sie nie poddajemy.
    W warsztatach to są najmądrzejsi , tylko żeby wiedzieli jak naprawiać . Czasem tak gadają jak sobie poradzić nie mogą.

Uprawnienia umieszczania postów