i tak bym pojechał ją obadać.Napewno za granicą w serwisie jak była naprawa blacharska to musiała nie być straszna.Nawet 3 razy jak miała przygodę.
i tak bym pojechał ją obadać.Napewno za granicą w serwisie jak była naprawa blacharska to musiała nie być straszna.Nawet 3 razy jak miała przygodę.
było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Ja sprawdzałem ale w szoku jestem, że udostępniają to....Pewno było w regulaminie ale kto to czyta....
Oglądałem i ładna... Niby wszystko jak należy, zrobiona rurka, wymienione uszczelniacze, olek robiony co 8 tysięcy... Serwisowana u Braci Jagiełło z Łodzi. Czekam na wynik sprawdzenia przez Bimmer Check.
W poscie nr 9 masz linka i juz to zrobili wiec na co czekasz?
I co zawiera pakiet "dokładniejszego" sprawdzenia. Pytam z ciekawości
Za spr historii serwisowej można zapłacić ale reszta tych pod punktow... no coz...
Kazdy robi jak mu pasuje![]()
@walek_81: widziałeś wiadomość prv ode mnie?
Widziałem. Nie odpisałem właśnie z powodu czekania na wynik oględzin tego w Koluszkach
Może jestem za ostrożny ale nie mam zbyt dużej wiedzy na temat aut :( bardziej w motorach siedzę :) boję się wywalić kupę kasy za auto i żeby później się okazało że na dzień dobry 10 tysi będę musiał wywalić :( Już miałem kupować 730 i jak się później okazało to była jedna szpachla na niej.... fakt tą nauczony doświadczeniem zmierzyłem miernikiem. malowanych elementów trochę miała ale szpachla tylko na tylnych drzwiach.
Ostatnio edytowane przez tuczi77 ; 12-07-2017 o 08:05