Czy ma ktoś może dostęp do nowych map. Może ktoś ma do sprzedania albo wie jak je uaktualnić.
Czy ma ktoś może dostęp do nowych map. Może ktoś ma do sprzedania albo wie jak je uaktualnić.
A ze zła rodzi się dobro.
Nie mam pojęcia. Samochód jak z 99r, to jaki może być?Zamieszczone przez NikosWariat
A po czym to poznać?
koledzy ja bym się też podpiął pod ten temat bo zielonego pojęcia nie mam gdzie mógłbym takie mapki znaleźc, mam nawigację MKII jakby któryś z kolegów mógł mi wysłac linka na PW to byłbym bardzo wdzięczny, pozdrawiam wszystkich
M62 potrafi jeździc tak dobrze jak jego kierowca...
Zapedz osla do roboty ;)
kwiatek odezwij sie na pw to może coś zaradzimy. Daleko do mnie nie masz w końcu jesteś z Wawki :)
Wchodzisz w ustawienia:
I tu masz wszystko:
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
coboss
a jak Ty zrobiłeś, że masz wszystko po polsku???????
hehe mam auto od roku z tego od ponad pół NAVI weszła mi na ambicje :) dodam, że oprócz manu mam polską lektorkę w navi ;)
Spolszczenie ma 2 lub 3 małe błędy, w tym jedna fraza ma połkniętą literkę a 1 lub 2 są nie przetłumaczone ale to nie przeszkadza w ogóle :)
Ale będę brną dalej bo podobno w MK III można mieć widok 3D
Jak będę miał już komplet przetestowanego softu to na spotach będę każdemu wrzucał za flaszkę :)
hehe ciekawe ile skrzynek przywiozę do domu :D
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Niestety u mnie jest SW 2/1-70. Mapa które ściągnąłem niestety nie chodzi. Gdy klikam na nawigację pojawia mi się napis abym poczekał i po dość długim czasie informuje mnie, że nie ma płyty CD. Gdy wracam do manu głównego to funkcja nawigacji już jest zaznaczona jako nie aktywna:(
W tej chwili siedzę we Wrocławiu i nie mam czasu zająć się samochodem (nawet go jeszcze nie przerejestrowałem). Wracam pod koniec miesiąca to wtedy na poważnie wszystkim się zajmę.
Teraz spojrzałem, że jesteś z Leszna, to niezbyt daleko:)