byla krytyka, co co kocham, a co musicie zrobic w swojej e38? ja nastepna rzecza z ktorą sie przymierzam to lozyska w przednich kolach, juz je slychac powoli, przynajmniej jedno
byla krytyka, co co kocham, a co musicie zrobic w swojej e38? ja nastepna rzecza z ktorą sie przymierzam to lozyska w przednich kolach, juz je slychac powoli, przynajmniej jedno
a ja uszczelke ...gdzies w silniku jakis przewod lub wlasnie uszczelka oleju napedowego mi sie poci..
kupno nowej lampy przedniej lub uzywki w dobrym stanie
polakierowac maske
kupic czujnik pdc
kupic kola na lato
No to ja musze kupic:
- czujnik pdc
- sprezyny na przod (jakies uzywki)
- lampy na tył po lifcie
Narazie tyle ;D
Deutsche Bank
Obniżenie przodu ( jak dojdą sprężyny ;( ) ,
wymiana wahacza z przodu,
założenie rolety na tył,
rolety na boczki-priorytet bo dziecku świeci w oczy :)
zlokalizowanie stuków w prawych przednich drzwiach
zlikwidowanie drżenia kierownicy ( przy 80-100km/h również przy hamowaniu )
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
u mnie silnik zaczal nierowno pracowa pomiedzy 90 - 110 km/h :( ... ale czuje ze to wina lezy w instalacji gazowej ( moze filtry a moze siwece do wymniany ) ........
a ja muszę zatankować gaz i wymienić uchwyt na napoje z przodu bo go ostatnio połamałem.
gasior jaki masz rozmiar opon w aucie? bo wydaje mi sie ze troszke za niski, tak samo jak umnie, ja mam 245/45r17 i powiem ze niebardzo mi sie na tym jezdzi, troszke nisko i na koleinach wiekszych fruwam jak kombinerki po chodniku, na wiosne planuje cos zalozyc w odpowiednim rozmiarze, juz ten senon dociagam jakos, jest tylko maly problem bo felgi ma z et10 i przy skrecie mam bardzo blisko nadkoli z przodu i boje sie ze jak zaloze wyzsze to mi troszk moze ocierac, jakie wy macie et?
Zamieszczone przez krzywy191
245/45 to ja mam na 19 calach:( z przodu przy 17-tkach musi byc 245/55 chociaz to rozmiar od e65
a wracając do tematu ta ja musze w mojej jednej zaprawke na rancie drzwi zrobic a tak poza tym to nic :) odpukac - wszystko juz porobione :)
a ztymi stukami co pisze evan to chyba jakas wada e38 mi cos w jednej puka niby ze dzrwi a moze z okolocy bocznego słupka :(
Ja musze umyc przednia szybe od srodka - bo jakos nigdy nie mam na to czasu ;D
A tak na serio - to chyba musze wymienic uszczelki pod tymi deklami od swiec - bo znow mam swiece mokre (wymienialem te uszczelki juz raz rok temu). Wymienic filtry w instalacji gazowej. Wymienic tuleje gumowo metalowe na przednich wachaczach, i zlikwidowac katalizatory.
Pozdrawiam, Sebek
Masz pytanie lub problem odnośnie funkcjonowania forum, współpracy ...
Proszę o kontakt ze mną .!