Widzisz @Dzuda...Ty znasz tylko jeden stopień ale na Twoim miejscu zapoznałbym sie z innymi
http://www.zaufaj.com/sylwetki-swiet...clairvaux.html
Widzisz @Dzuda...Ty znasz tylko jeden stopień ale na Twoim miejscu zapoznałbym sie z innymi
http://www.zaufaj.com/sylwetki-swiet...clairvaux.html
Ach, jak ty mnie dobrze znasz
Ja zaś na twoim bym sie ogarnał bo zrzedzisz jak stara baba
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 15-07-2017 o 10:24
Nie mierz wszystkich swoją miarą
Ogólnie Panowie to obaj zrzędzicie :P dajcie sobie po buziaku na zgodę :)
Wracając do tematu może ktoś wrzuci kilka zdjęć, to może w przyszłym roku będzie więcej ludzi :)
@Lockbud X2
Na forum Phaetona masa zdjęć . Każdy dał co miał. Będzie jeszcze profesjonalny film video. Pełna profeska a to był dopiero trzeci zlot Phaetona bo tyle też ma klub PCP.
Na forum S-klasse dokładnie to samo. Szacun.
Na forum 7er....... kilka zdań o waleniu gorzały i to wszystko. Kto był to tylko się wymądrza.
Nie zachęcacie w żaden sposób aby ludzie chcieli przyjeżdżać na zlot. Potem się nie dziwcie ,że sytuacja tak jak miało to miejsce w tym roku robi się podbramkowa i mało brakuje aby zlot się w ogóle nie odbył bo za mało chętnych. Wstyd Panowie....czyż nie?
Dodam jeszcze ,że na 7er pada termin zlotu i nie poprzedza go żadna dyskusja, aby dużo wcześniej ustalić datę zlotu o której zadecydowali by sami chętni .
Wiem ,że i tak nie wszystkim by to pasowało ale może dzięki takiej rozmowie frekwencja mogła by być dużo większa.
Miro ten temat jest ogólnodostępny i nawet niezalogowana osoba może go zobaczyć. Na zlocie było sporo osób i na pewno część z nich, nie chce (ze sobie tylko znanych powodów), aby zdjęcia z ich osobą były publikowane. Jak dobrze przeszukasz forum, to znajdziesz linki do filmów z poprzednich zlotów, ale zdjęcia raczej zostaną prywatne.
@Dzuda: Ola też pozdrawia ;)
A kto ci bronił przyjechać ? Bigos był np pierwszy raz na zlocie więc go zapytaj jak jest,nie długo będzie na kolejnym... Zdjęć i filmów jest masa ale jak wspomniał damned1 jest wiele osób które nie życzy sobie udostępnia ich wizerunku. Tego roczny zlot był wyjątkowy bo wypadł w pierwszy weekend wakacji gdzie wiele osób miało opłacone wakacje z dziećmi.
Sam jesteś dobrym przykładem,9 lat na forum... wynik? 0-zlotów, 0-spotów. Po co ja komuś kogo nie znam mam udostępniać swój wizerunek i pokazywać to co tam robię... Na zloty i spoty chętnych nie brakuje. Nikogo z forum nie znasz a masz najwięcej do powiedzenia, kto jaki jest...
Na zloty 95% osób przyjeżdża żeby się zobaczyć i właśnie gorzały napić.Dla stałych bywalców akurat samochody to najmniej ważna sprawa na zlocie.
LUDZIE nie samochody! Relacje, nie zdjęcia... zdjęcia mam dla siebie na pamiątkę
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 15-07-2017 o 23:26
Nie piję gorzały więc i tak bym Cię nie poznał.
Nikogo nie oceniam jaki jest i nie wiem skąd Ci to przyszło do głowy, ale Ty ewidentnie się czepiasz co drugi Twój post więc oceń sam siebie.