Dlatego ci pisze ze tylko serwis bo juz tego siemens nie produkuje jak by byl dostep to tez bym bral vdo bo to to samo ale w tym sek ze juz sa nie dostepne tylko aso ostatnio bralem czujnik walu do m50 koszyowal cos 550 pln
Dlatego ci pisze ze tylko serwis bo juz tego siemens nie produkuje jak by byl dostep to tez bym bral vdo bo to to samo ale w tym sek ze juz sa nie dostepne tylko aso ostatnio bralem czujnik walu do m50 koszyowal cos 550 pln
To samo miałem na myśli co @Jakubmw
Masz nr tego czujnika ? Jak masz to daj.
Często spotykam się z opiniami że czujniki firmy Fabia to oryginały z zamazanymi numerami. Nie wiem ile w tym prawdy ale warto to sprawdzić.
Febi to oryginał z zamazanymi numerami.
W takim razie przepraszam, po prostu nie zrozumiałem waszego przesłania (jakubbmw i miro).
Febi ? Szczerze mówiąc powątpiewam w jakość febi, nie mówiąc już nawet o tym, że może być zbliżona do oryginału bo bym obraził części OEM... To taki sam zamiennik jak większość (nie biorąc pod uwagę takich kaszanek jak maxgear).
Ja pamiętam jak kilka lat wstecz kupiłem nowiutkie febi do Z3 od wałka rozrządu to była mega masakra. Odwiozłem do sklepu.
Lepiej na allegro kupować ori używki z gwarancją rozruchową aż do skutku albo tylko i wyłącznie w ASO.
Oryginał na stówę to Simens a nie żadne febi.