Evan - prawie robi dużą różnicę ;D
Ale gratuluję - chętnie bym się tym nowym nabytkiem przejechał (tak spokojnie, test komfortu) :)
Evan - prawie robi dużą różnicę ;D
Ale gratuluję - chętnie bym się tym nowym nabytkiem przejechał (tak spokojnie, test komfortu) :)
Gra muzyka
no teraz widac ze to auto jest bardzo ciekawe
piekny kolor
shadow
tapicerka
i te srebrne dodatki wnetrza ladnie sie komponuja z caloscia
gratki ! :)
ladne polaczenie czarny lakier i jasny srodek. jezeli chodzi o mnie to x5 ale ta nowsza bo ten model jakos mi nie przypadl do gustu (za bardzo kanciasty) ale gratuluje i zycze bezawaryjnej jazdy.
P.P.K.K
Dzięki Krzychu ;)
Wojtku nie ma problemu. Tak jak pisałem może pojawię się w W-wie to pojeździmy ;)
Jedyne co będę dokładał to ciemne szyby. Musze przyciemnić tylne szyby bo mój syn ma wrażliwe oczy na słońce- po tatusiu - i musi jeździć albo z czapką na głowie albo w okularach. Ale myślę, że to nie zepsuje wyglądu a chyba polepszy.
Dzieki za miłe słowa Panowie.
Choć jak już wspominałem do komfortu serii 7 troche brakuje ;)
Moje EX - E38 730i '95, E38 735iA '98
I ja się dołączę... Jeśli będziesz w Wawie, chętnie się spotkam i popodziwiam naocznie nowy nabytek ;DZamieszczone przez wojtekd
Gratuluje EVAN pieknej x5 ;)
Auto bardzo ładne. ja trochę pojeździłem X5 Macka i jeździło się rewelacyjnie. Także myślę ze i tobie będzie się podobało.Gratulacje.
B M W
Staram się pisać poprawnie po polsku.
Wspaniałe auto (jeśli jest takie potrzebne) tylko nie zakładaj Nam konkurencyjnego forum X5er.pl ;D
Graty :D
[URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D
Fajna :) Gratuluję
Gratki, ładna sztuka ;) Wnętrze chyba podobne do E38?