Witam serdecznie wszystkich
Moje BMW i ja mamy za sobą parę lat aczkolwiek teraz dopiero zapisujemy się na forum, które biernie ciągle obserwujemy. Pozdrowionka dla Was
Zdjęcia nie mogę wstawić gdyż wyskakuje mi limit.
Witam serdecznie wszystkich
Moje BMW i ja mamy za sobą parę lat aczkolwiek teraz dopiero zapisujemy się na forum, które biernie ciągle obserwujemy. Pozdrowionka dla Was
Zdjęcia nie mogę wstawić gdyż wyskakuje mi limit.
Ostatnio edytowane przez Radar7er ; 20-06-2017 o 19:52
Witaj kolego może jakieś zdjęcia auta?
Chętnie wstawię, ale gdy chce dodać zdjęcie przez "Insert Image" obojętnie z jakim rozmiarem zdjęcie wyskakuje mi błąd i nie mogę nic dodać, mogę tylko wyczyścić listę. Może ktoś coś podpowie, jestem świeżakiem na tym forum.
Ładna, te styling dobrze pasują do E38, napisz coś więcej o aucie, widzę srebrne wstawki w środku - nie widziałem jeszcze takiej E38 myślałem że wszystkie miały drewno. A w zderzaku dokładka alpina? Orginal czy allegro?
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Styling 95 moim zdaniem to najlepsze koło do E38. Dokładka Alpina ori, nie żaden chińczyka. Z tylu ori zderzak AC Schnitzer z wygarem AC Schnitzer tak samo jak srebrne listwy w środku są AC Schnitzer. Generalnie auto mam już 4 lata i jedyna gorączką jaką mnie trapi to swirujacy centralny, który się właśnie robi.
Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Cyknij foto jeszcze tyłu, chciałbym zobaczyć jak się prezentuje ten sznycel. Zdejmowałem kiedyś te listwy? Ciekawy jestem czy sznicer czymś okleil standardowe listwy czy robili sami od podstaw :-)
Ogólnie to gratuluję auta.
Btw. Jaki motor?
Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowane przez Radar7er ; 21-06-2017 o 17:58