Teraz to żeś błysnął inteligencja! W czym cię pajacu oszukałem? Spisalismy jakąś umowę czy licytowałeś na allegro że piszesz takie bzdety? Zastanów sie nim coś napiszesz na drugi raz.
Teraz to żeś błysnął inteligencja! W czym cię pajacu oszukałem? Spisalismy jakąś umowę czy licytowałeś na allegro że piszesz takie bzdety? Zastanów sie nim coś napiszesz na drugi raz.
I jeszcze się pytasz psi dzwonq ? Stul ryj , stań na baczność i zastanów się nad swoim zachowaniem :razz: .Sprzedajesz rzeczy, które nie istnieją , a potem jeszcze zadajesz idiotyczne pytania i odwracasz kota ogonem. Takich jak ty powinno się izolować od ludzi . Będę cie tępił na każdym kroku na tym forum , nie zwojujesz za dużo tutaj kłamco. TAK DLA ZASADY.Zamieszczone przez fankabmw
UWAŻAJCIE RÓWNIEŻ NA TEGO UŻYTKOWNIKA NA ALLEGRO , JAK SIĘ OKAZAŁO TAM TEŻ OSZUKUJE JAK TYLKO SIĘ DA http://www.allegro.pl/show_user.php?search=fankabmw
I DLATEGO SERWIS ALLEGRO ZABLOKOWAŁ GO I ZAMKNĄŁ KONTO.
STANOWCZO ODRADZAM JAKICHKOLWIEK INTERESÓW Z TYM KRETYNEM KTÓRY KRYJE SIĘ POD IDIOTYCZNYM NICKIEM fankabmw , OSZUKAŁ LUDZI JUŻ NA NIEJEDNYM FORUM I RÓWNIEŻ TUTAJ.
Mam nadzieję , że zostaniesz zbanowany na tym forum.
Ja to sie dziwe, że ktoś taki jak FankaBMW jest jeszcze w naszych szeregach :razz: bardzo uwaznie sledze posty tego użytkownika i juz wiem żeby traktować jego posty jako niedyskusyjne. 8/
Widzisz jaki jesteś pusty! Konto zostało zamknięte a nie zablokowane. Zamknięte przez właściciela a nie allegro. Czytaj uważnie! Przedmiot nie istniejący to zrobię ci kretynie zdjęcia i wyśle na email tylko podaj. Dostaniesz zdjęcia zderzaka i zdjętych wlotow! A skoro twierdzisz że kogoś oszukałem na innym forum to pokaz dowody kłamco! Widzę panie komandoo że zrobił sie tu klan kretynów trzymających władze. Mówiłem przez telefon że ktoś wcześniej dzwonił w sprawie wlotow - a skoro ktoś tego nie słyszał to ch.... mnie to obchodzi zresztą jest on z forum 7er i za jego zgoda podam jego nick to sobie barany które nie wierzą zadzwonią do niego i sie upewnia kto tu jest oszustem!
Nick podałem na PW dla komando07. A bosman niech umyje sobie uszy i sie zastanowi nad sobą i swoim postępowaniem i tekstami. Nie życzę sobie obelg pod moim adresem. Oby to sie nie skoczyło płaczem i problemami prawnymi panie bosman-bo chyba nie dorósł pan jeszcze to pisania na forum. Nie będę więcej czytał obelg bosmana pod moim adresem.
I proszę oficjalnie bosmana i komando07 o NIE WYPOWIADANIE SIE NA MOICH POSTACH. Wasze wypowiedzi są tylko i wyłącznie obraźliwe i nie służą nikomu chyba że takim jak wy do wylądowania sie na fortunowiczach a nie udzielaniu pomocy.
A ja mam na razie tylko jedno pytanie. Czy fankabmw to kobieta czy mężczyzna?
Zamieszczone przez sylwekk
Może kiedyś się zdecyduje ........ :hah:
...
post usunięty przez admina
...
post usunięty przez admina