Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: [mechanika] Tempomat E32 740i

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar rodzinabmw
    BMW
    było 730i V8 manual SATIN CHROME co mnie pokusiło by je sprzedać???
    Teraz to żeś błysnął inteligencja! W czym cię pajacu oszukałem? Spisalismy jakąś umowę czy licytowałeś na allegro że piszesz takie bzdety? Zastanów sie nim coś napiszesz na drugi raz.

Zaawansowany Użytkownik
    Cytat Zamieszczone przez fankabmw
    W czym cię pajacu oszukałem?
    I jeszcze się pytasz psi dzwonq ? Stul ryj , stań na baczność i zastanów się nad swoim zachowaniem :razz: .Sprzedajesz rzeczy, które nie istnieją , a potem jeszcze zadajesz idiotyczne pytania i odwracasz kota ogonem. Takich jak ty powinno się izolować od ludzi . Będę cie tępił na każdym kroku na tym forum , nie zwojujesz za dużo tutaj kłamco. TAK DLA ZASADY.

UWAŻAJCIE RÓWNIEŻ NA TEGO UŻYTKOWNIKA NA ALLEGRO , JAK SIĘ OKAZAŁO TAM TEŻ OSZUKUJE JAK TYLKO SIĘ DA http://www.allegro.pl/show_user.php?search=fankabmw
    I DLATEGO SERWIS ALLEGRO ZABLOKOWAŁ GO I ZAMKNĄŁ KONTO.

STANOWCZO ODRADZAM JAKICHKOLWIEK INTERESÓW Z TYM KRETYNEM KTÓRY KRYJE SIĘ POD IDIOTYCZNYM NICKIEM fankabmw , OSZUKAŁ LUDZI JUŻ NA NIEJEDNYM FORUM I RÓWNIEŻ TUTAJ.

Mam nadzieję , że zostaniesz zbanowany na tym forum.

Ja to sie dziwe, że ktoś taki jak FankaBMW jest jeszcze w naszych szeregach :razz: bardzo uwaznie sledze posty tego użytkownika i juz wiem żeby traktować jego posty jako niedyskusyjne. 8/

BMW
    Widzisz jaki jesteś pusty! Konto zostało zamknięte a nie zablokowane. Zamknięte przez właściciela a nie allegro. Czytaj uważnie! Przedmiot nie istniejący to zrobię ci kretynie zdjęcia i wyśle na email tylko podaj. Dostaniesz zdjęcia zderzaka i zdjętych wlotow! A skoro twierdzisz że kogoś oszukałem na innym forum to pokaz dowody kłamco! Widzę panie komandoo że zrobił sie tu klan kretynów trzymających władze. Mówiłem przez telefon że ktoś wcześniej dzwonił w sprawie wlotow - a skoro ktoś tego nie słyszał to ch.... mnie to obchodzi zresztą jest on z forum 7er i za jego zgoda podam jego nick to sobie barany które nie wierzą zadzwonią do niego i sie upewnia kto tu jest oszustem!

BMW
    Nick podałem na PW dla komando07. A bosman niech umyje sobie uszy i sie zastanowi nad sobą i swoim postępowaniem i tekstami. Nie życzę sobie obelg pod moim adresem. Oby to sie nie skoczyło płaczem i problemami prawnymi panie bosman-bo chyba nie dorósł pan jeszcze to pisania na forum. Nie będę więcej czytał obelg bosmana pod moim adresem.

BMW
    I proszę oficjalnie bosmana i komando07 o NIE WYPOWIADANIE SIE NA MOICH POSTACH. Wasze wypowiedzi są tylko i wyłącznie obraźliwe i nie służą nikomu chyba że takim jak wy do wylądowania sie na fortunowiczach a nie udzielaniu pomocy.

A ja mam na razie tylko jedno pytanie. Czy fankabmw to kobieta czy mężczyzna?

Super Moderator Awatar Anatol
    BMW
    e38 735 iA
    Cytat Zamieszczone przez sylwekk
    A ja mam na razie tylko jedno pytanie. Czy fankabmw to kobieta czy mężczyzna?

Może kiedyś się zdecyduje ........ :hah:

Zaawansowany Użytkownik
    ...

post usunięty przez admina

BMW
    ...

post usunięty przez admina

Uprawnienia umieszczania postów