Mam do was pytanie co to jest z ty³u g³owicy jakby za¶lepka z ty³u wa³ka rozrz±du na cztery ¶ruby chyba co to jest popuszcza mi tam olej czy da siê to uszczelniæ na samochodzie czy trzeba ¶ci±gaæ g³owicê ?
Mam do was pytanie co to jest z ty³u g³owicy jakby za¶lepka z ty³u wa³ka rozrz±du na cztery ¶ruby chyba co to jest popuszcza mi tam olej czy da siê to uszczelniæ na samochodzie czy trzeba ¶ci±gaæ g³owicê ?
http://www.realoem.com/bmw/pl/showpa...diagId=11_4660 rysunek powinien Ci rozja¶niæ sprawê
Oto pokrywkê zamykaj±ca chodzi to wiêc jak da siê do niej do¶æ na samochodzie ? My¶la³em pozdejmowaæ ca³y dolot i po³o¿yæ siê na silniku i z³apani powinno siê do¶æ ? Ta za¶lepka jako¶ wchodzi w wa³ek z ty³u czy po prostu jest p³aska i tylko przykrêcana ?
To jak pomo¿ecie mi z tym problemem bo rysunek nic mi nie mówi ? Da siê to zrobiæ na aucie ?
Z mojego macania i przyk³adania klucza te¿ mi siê wydaje ¿e powinno daæ siê doj¶æ jutro bêdê zamawia³ uszczelkê i jakie¶ oringi na ¶rubki z serwisu tak przynajmniej pokazuje rysunek .£apy wchodz± bez problemu my¶lê ¿e dam radê .Jeszcze kupi³em sobie lusterko bêdê co¶ tam widzia³ z pomoc± ojca .