Witam,
Od kliku dni mam ten komunikat ( kühlwasser prüfen) i nie wiem o co mo¿e w tym chodziæ je¿eli chodzi o mechanikê pojazdu nie zauwa¿y³em nic nie pokoj±cego.
Wys³ane z mojego F3111 przy u¿yciu Tapatalka
Witam,
Od kliku dni mam ten komunikat ( kühlwasser prüfen) i nie wiem o co mo¿e w tym chodziæ je¿eli chodzi o mechanikê pojazdu nie zauwa¿y³em nic nie pokoj±cego.
Aktualnie posiadam e38 750 5.4 v12 1998 przed lift
By³o:
* e38 2.8 1995 rok.
* e65 3.5 v8 2003 rok.
Czesc
Sprawd¼ poziom p³ynu ch³odz±cego
Wys³ane z iPhone za pomoc± Tapatalk
W ka¿d± stronê, chocia¿ przede wszystkim ubytek
Ten bagnecik wychodzi mi poza korek jak odkrêce to znaczy ¿e jest ma³o czy za du¿o?
Aktualnie posiadam e38 750 5.4 v12 1998 przed lift
By³o:
* e38 2.8 1995 rok.
* e65 3.5 v8 2003 rok.
Stan sprawdzasz na zimnym silniku i ma byæ na równo z korkiem po drugie zmieñ jezyk w bc na angielski szybko zinterpretujesz komunikaty po 3 martwiæ sie nia ma co zapas jak komunikat wyskoczy w krótkim okresie czasu tydzieñ dwa a nie widaæ wycieków i na gor±cym silniku z pod korka bardzo intensywnie s³ychaæ uwalniane ci¶nienie równocze¶nie wê¿e sa twarde wtedy mo¿esz zacz±æ drapaæ siê po g³owie
1 Miejsce w konkursie na auto zlotu - ¦lesin 2014 w kategorii E38
3 Miejsce w konkursie na naj³adniejsze auto X VIP-owskiego zlotu 2015
Tzn ¿e stan ok, Ale niestety nie oznacza ¿e dobrze. Mo¿esz mieæ problemy z ci¶nieniem w uk³adzie a to niestety czêsto prowadzi do KO silnika. U mnie okaza³ siê dziurawy pi±ty cylinder. Mia³em dok³adnie tak± sam± informacjê komputera
Jaki masz przebieg