też czekam na jakiś odzew bo jak nie to jade na moto
też czekam na jakiś odzew bo jak nie to jade na moto
Angus, ostatnio Ty tu rządzisz. Weź coś zadecyduj. Ja się nie wypowiadam bo wychodzę z pracy nie wcześniej jak o 16, więc dołączę pewnie koło 17-17:30
Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330
Po przeglądnieciu całego tematu widze że większości pasuje Kryspinów.Proponuje Kryspinów godzina 15?
Kurde Panowie centralnie, zawsze ja?! :P
Tam gdzie napisałem wcześniej da się zjechać ponieważ sam tam zjeżdżam :) Wiec luzz, po 2 wjazd na plaże po 18.00 jest za free więc jak nie z jednej to z drugiej więc więszy luzz :D
Moja pro jest taka, o 17.00 zgrać się pod Krzesłami i tak zejdzie i potem długa na kryspin, dobrego grilla kiełbaski, muza z bagażnika i odpier... takie zgon party jakiego wioska nie widziała :) ha!
Marnujecie cenny czas, kurde nie wiem którą teraz laskę zabrać na spota... mhmm
Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)
czyli o 17 pod Ikeą i potem na Kryspinów?
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
ok-ja z kilkoma chłopakami dołączymy do was nad Kryśką :) bo będziemy mieli bliżej -zreszta bedziemy w kontakcie z Wiktorem ;)
740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D
może lepiej z Angusem bo Wiktor pisał wcześniej, że będzie dopiero od 17:30 dostępny :P także pewnie też dojade dopiero na Kryspinów chyba, że zbiórka pod Krzesłami się przedłuży ;)
Angus naładuj telefon bedziemy dzwonić :D
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
no to widze ze pojawily sie jakies konkrety :)
Cześć,
To może i ja bym wpadł, napiszcie konkretne info, gdzie IKEA 17.30 potem Kryspinów.
Pozdrawiam
...tworzenie jest całkowicie nieprzewidywalne i swobodne...