hmm czyli nie jesteśmy kolegami skoro do mnie nie dzwoniłeś :PZamieszczone przez tiron
To dawaj fotki w odpowiednim dziale, zobaczymy co potrafi ten fotograf, moze pozwolimy Wam go wziąć do Krakowa w sobotę ;)Zamieszczone przez tiron
hmm czyli nie jesteśmy kolegami skoro do mnie nie dzwoniłeś :PZamieszczone przez tiron
To dawaj fotki w odpowiednim dziale, zobaczymy co potrafi ten fotograf, moze pozwolimy Wam go wziąć do Krakowa w sobotę ;)Zamieszczone przez tiron
Pozdrawiam
Wiktor
Używajcie polskich znaków - jest różnica czy robisz komuś łaskę czy laske.
hmm czyli nie jesteśmy kolegami skoro do mnie nie dzwoniłeś :P
dokładnie o Ciebie mi chodziło z niedostępnym telefonem... :> draniu byłeś niedostępny a Olo nie odbierał tel.
Fotki powinienem miec wieczorem bo sa na tego gości aparacie
740 e38 NA CZĘŚCI...czas na zmiany :D
dobra korkociągi murowane skrajcowałem coś takiego:
ad 4 plac na medweckiego :)
ad 5 parking na przeciwko sheratonu tylko kurde chyba część jest płatna, sam nie wiem
ad 6 jak byłem w Dźwirzynie to tam mają takie wielki parking z pizzernią :)
ad 7 progress :D
Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)
ad 8 koniec obwodnicy pod Wieliczką?
ad 9 salon BMW na zakopiance i może by tak w grupie pooglądać nowe bryki, o rabacik powalczyć?
Tylko w soboty salon jest czynny do 15 :(Zamieszczone przez ŁukaszS
Pozdrawiam
Wiktor
oo to jest dobre, lepsze niż nóżki w KFC, możemy się tam zgrać o 14 :DZamieszczone przez ŁukaszS
Kiedy kończy się kultura? Wraz z ostatnim pociągiem do Krakowa :)
Noooo - dobry pomysł
To co ?? Ustawka na salon BMW?
Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...
hmmm jeśli chodzi o mnie to jak ustawimy się o 14 pod BMW to o 15:30 spadam i będę miał czas dopiero po 17:30 :P
Pozdrawiam
Wiktor
mam złą wiadomość jeśli chodzi o dojazd do salonu BMW w Libertowie. Dziś jadąć Zakopianką stałem godzinkę w korku ponieważ odcinek między autostradą a salonem jest remontowany i tworzą się tam mega korki. Nie wiem jak będzie tam w sobotę ale myśle że nie lepiej bo to w końcu weekend i ludzie emigrują za miasto. :(