Jak w temacie.
Opcja wietrzenie działa, tylko w jedna stronę, niestety z kluczyka juz nie mogę zamknąc okien..
Co to moze byc?
Zastanawiam się czy ogolnie jest mozliwe zrobienie czegos takiego, ze okna sie domykają przy zamykaniu samochodu...
Jak w temacie.
Opcja wietrzenie działa, tylko w jedna stronę, niestety z kluczyka juz nie mogę zamknąc okien..
Co to moze byc?
Zastanawiam się czy ogolnie jest mozliwe zrobienie czegos takiego, ze okna sie domykają przy zamykaniu samochodu...
per aspera ad astra
do zrobienia jest jak najbardziej i majątku kosztować nie będzie. a fabrycznie zaczną się zamykać gdy:
1. zamkniesz auto
2. ponownie nadusisz przycisk zamykania i będziesz go trzymał. Co mnie osobiście irytuje musisz go trzymać tak długo aż wszystko się nie pozamyka :/
Identycznie sprawa wygląda z otwieraniem
---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---
*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!
Zamieszczone przez coboss
To własnie opisałem, ze mi nie działa:)))
Trzymałem długo, bo siedzac w pracy przy biurku za oknem mam samochod, wiec trwało to jakąs minutę i guzik:/
per aspera ad astra
Nie wiem kolego, czy wszystkie to mają, czy to czasami nie opcja.Ale niech inni zajmą stanowisko w tej sprawie :)
A otwierałeś z kluczyka szyby czy z pilota?
Wczesniej to działało, więc tę opcje mam napewno.Zamieszczone przez komando07
A szyby otwieram z kluczyka - działa, nie działa natomiast w drugą stronę
per aspera ad astra
Witam.Co do tematu to proponował bym wymienić baterie w pilocie gdyz do zamknięcia i otwarcia drzwi wystarczy krótki impuls lecz by otworzyć lub zamknąć szyby szyberdach wymagany jest dłógi impuls i wtedy gdy baterie są słabe pilot niejest w stanie wysłać wystarczającej komendy.
God, be the care ME ...
Też jestem tego zdania, wymień baterię :)Zamieszczone przez polkas11
~~ черный бумер ~~
Moje BMW - E38 735iA M62 i E39 530d M57
EX - E30 316i, E34 525i, E32 730iA, E34 525TDS'A
spróbuje i poinformuje:)
per aspera ad astra
U mnie jest podobnie, tzn. wogóle z zamykaniem auta jest problem bo trzeba podejść na odleglosc max 3-4m i to nie zawsze działa, np. jak stoję centralnie przed maską (domyslam się, że czujnik jest gdzieś w podsufitce i dlatego). Jak się bardzo uprę to jedna na 10 prób domykania kończy się powodzeniem. To chyba baterie ale nie mam jakoś czasu się za to zabrać :/
czy ktoś wie gdzie można dostać jeszcze gumki pilota? na allegro pustka :(
Ja sam poszukuje gumek, bo mam jeden kluczyk, który juz sie konczy:/
per aspera ad astra