Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: E 38

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik
    BMW
    ....
    Ja mam kilka pytań/zastrzeżeń z tym, ze to moje własne zdanie.

- radio brzydkie, i tego typu radia nie są dedykowane do e38, Chińczycy tylko tak piszą, a ty masz wersje dla X5
    - te felgi to BBS? czy Dare? no i pokaż te 22 cale bo ciekaw jestem jak to wygląda.
    - musisz chyba przód obniżyć trochę bo za duży prześwit.
    - skóra plus welur to twój pomysł? wygląda jak alkantara

- te tylne lampy to taki led tuning ale mi się podoba i są się nie zastanawiam czy takich nie założyć, szkoda, że nie są pełne led, ale takich nie produkują
    - ile kosztowała cię hydrografika drewna w środku? bardzo fajnie to wyszło, lepiej niż nudne drewno lub okleina z allegro.

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E 38
    Cytat Zamieszczone przez Bartos Zobacz posta
    Ja mam kilka pytań/zastrzeżeń z tym, ze to moje własne zdanie.

- radio brzydkie, i tego typu radia nie są dedykowane do e38, Chińczycy tylko tak piszą, a ty masz wersje dla X5
    - te felgi to BBS? czy Dare? no i pokaż te 22 cale bo ciekaw jestem jak to wygląda.
    - musisz chyba przód obniżyć trochę bo za duży prześwit.
    - skóra plus welur to twój pomysł? wygląda jak alkantara

- te tylne lampy to taki led tuning ale mi się podoba i są się nie zastanawiam czy takich nie założyć, szkoda, że nie są pełne led, ale takich nie produkują
    - ile kosztowała cię hydrografika drewna w środku? bardzo fajnie to wyszło, lepiej niż nudne drewno lub okleina z allegro.
    Projekt zakładał przede wszystkim odświerzenia wnętrza i przystosowanie go do dzisiejszych czasów komunikacji telefon samochód itp yanosik muza itp

Cóż radio nie jest kozak gdybym dziś miał założyć jeszcze raz założył bym Alpine albo coś w tym stylu android nie chodź zbyt szybko ale za to działa janosik i to duży pozytyw a kto wie może w przyszłości zmienię jeszcze na inne .

Felgi na wzór BBS

No co do obniżenia tak mam to jeszcze w planie ale przez chwile skarbonkę muszę podreperować a po za tym nie bardzo wygryzłem się w temat i nie wiem której firmy amorki wybrać może coś podpowiesz

Skóra + welur tak mój wzór stara nie za bardzo nadawała się od odświerzenia tym bardziej ze wcześniej ktoś próbował już to robić .
    A w związku z tym ze auto przygotowywane jest raczej na dalsze trasy niż jeżdżenie w niedziele stąd też welur co by było wygodnie .

Hydrografika jakieś 500 pln jak dobrze pamietam chwile to trwało No i były jeszcze małe popraweczki ale wyszło lepiej niż dziadkowe drewno .

Led lampy uważam za kozaki polecam rzeczywiście szkoda ze nie robią całych w led było by super .

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Uprawnienia umieszczania postów