Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 80 z 80

Wątek: CZY SIĘ BOICIE JAK WIDZICIE E32 KOŁO WAS????????

Cytat Zamieszczone przez nosek
    i kto teraz nie bedzie chciał pracować w drogówce? ;)
    Zakładając że na 100 wybranych losowo kobiet 40% Ci się będzie podobało, kolejne 40% nie a 20% z nich skłoni Cię do ewakuacji w trybie natychmiastowym to nie wiem czy każdy by chciał. Wspomnij minę Ala Bundiego jak mu włazi gruba baba do sklepu ;D.
    PS. Zaraz Nas jakieś Forumowiczki spacyfikują .

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    o ile nie mają tych dni bo jak mają to lepiej już zawijać żagle :D
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Zaawansowany Użytkownik Awatar m.r.77.bmw
    BMW
    E34 520
    nosek nawet nie gadaj..... właśnie moja połowica ma ciężkie dni i chowam się gdzie moge :D
    na razie jestem cały. :x

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Cytat Zamieszczone przez coboss
    o ile nie mają tych dni bo jak mają to lepiej już zawijać żagle :D
    Cytat Zamieszczone przez m.r.77.bmw
    nosek nawet nie gadaj..... właśnie moja połowica ma ciężkie dni i chowam się gdzie moge :D
    na razie jestem cały. :x
    Płaczecie....

Jak to mój kolega mówi: "..dobry koń i przez błoto pójdzie" ;D ;D ;D
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

BMW
    E34 520
    Hubertus ... ja tam pirdziele te błoto i jestem szczęśliwy jak jestem w pracy a najlepiej to jak dostanę wtedy wyjazd jak najdalej od domu ;D ;D ;D . Wracając do tematu to widziałem ostatnio e32 i powiem że auto było ok poza wgniotem na tylnych drzwiach ale jak zobaczyłem właściciela to aż żal mi się buni zrobiło i też pózniej takie ploty się rodzą na temat naszych aut. Koleś jeżdzi i tylko czeka na okazję żeby rozwalić auto dla ubezpieczenia i tak sobie żyje z dnia na dzień . Wcale się nie dziwię policjantom że podczas zatrzymania np. mnie to podchodzą jak do potencjalnego bandziora ....... ale tak było wcześniej i teraz mam spokój bo parę razy byłem zatrzymany podczas takiej se rundki z rodzinką (plus mała interwencja u dzielnicowego) :/

Zaawansowany Użytkownik
    mnie juz 2 razy zatrzymali odkąd mam bmke, wczesniej poł roku bez niczego. zawsze jak podjeżdzam to widze taki zgorszony wyraz twarzy, dopiero jak wysiade to widac zdziwieine ze nie jestem dresem i karkiem.. ale raz puścili wolno, raz dali 1/3 mandatu wiec az tak źle nie jest ;)

BMW
    E34 520
    Te zdziwienie też mi się podoba ;D

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    No niestety różne się auta zdarzają - i to różnych marek.

Sam niedawno na spacerze z synem spotkałem bardzo zaniedbane e32
    podszedłem pooglądać - aż żal się robi że takie rumosze jeżdżą...i można w tym przypadku się bać jechać obok takiego...

Swoją drogą to ze 3 lata temu wracałem z rodzinką z lubelskiego (od rodziców) - od Połańca jechali przed nami studenci w przeładowanym starym mercedesie (biały na blachach z lublina) - auto to było prawie trup - blacharka pordzewiała do bólu sie telepała na wszystkie strony, wydech obwisły iskrzył, wogóle to przeciążone z lekka auto na nierównościach chyba nawet progami iskrzyło.
    No i jechali sobie jakieś 80-110kmh, a ja za nimi .... nie mogłem ich wyprzedzić, bo bałem się nawet podjechać pod nich - jakby coś miało odpaść z ich auta - ciągnąłem za nimi trzymając się nie bliżej niż 100m z tyłu
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Doświadczony Użytkownik Awatar sz4l0ny
    BMW
    e32
    zabawne jak daleko istota zagadnienia pozostaje poza percepcją niektorych :D

(nie udzielam wyjasnien jakby co) :>
    Czarne e32 w benzynie!

BMW
    E34 520
    Cytat Zamieszczone przez sz4l0ny
    zabawne jak daleko istota zagadnienia pozostaje poza percepcją niektorych :D

(nie udzielam wyjasnien jakby co) :>

Czyli rozumiem że brakuje Ci wypowiedzi niektórych forumowiczów?
    Bo kolego twoją wypowiedz można odebrać w dwojaki sposób ,tak jak też sam tytuł tematu. :)i naprawdę nic nie mam do twojej wypowiedzi i pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów