Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 80

Wątek: CZY SIĘ BOICIE JAK WIDZICIE E32 KOŁO WAS????????

Zaawansowany Użytkownik Awatar m.r.77.bmw
    BMW
    E34 520
    Faktycznie, cudo to to nie jest.Koleś odwalił lipe i tyle.Aż szkoda buni ;(

Moderator Mod Awatar BOSS
    BMW
    740i
    Nie no to przeciez rodzynek :D :D i to nawet z gazem "na srube"
    napewno pieknie chodzi... ;D ;D ;D
    Każdy człowiek jest jak książka, ma dobre strony, wystarczy tylko przekartkować te złe !!!

M Power po ch*** Nawet mi sie nie chce jej komentować. A co do E32, to jeździ tego po Krakowie trochę i zawsze się za nimi oglądam. I przeważnie są to wizualnie bardzo zadbane egzemplarze, co też całkiem dobrze rokuje jeśli chodzi o mechanikę. Powiem więcej, sam cały czas myślę o dokupieniu sobie E32. Niestety teraz coraz trudniej o zadbany egzemplarz. Ale jak na razie, z własnych obserwacji mam całkiem pozytywne zdanie o tych E32 które "szwędają się" po okolicy :)
    Ex BMW: E34 525i '89, E38 740i '95, E38 750 iL '00, Jag X330

użytkownik
    BMW
    Mała Ladacznica E30 M10 Coupe
    Ja zawsze się oglądnę, nawet za zadbanym Bandziorem, Kaszlem czy Trabim! Czuję sentyment do takich aut :P Jednak kiedy widzę złachane BMW i nie ważne czy to E32, E23 czy E30 to aż mi serce pęka.. :razz: Żal mi auta, że ma właściciela, który traktuje samchód jak chlew :x
    [URL=http://www.youtube.com/watch?v=VDqIJUMsR3A].:WIERNOSC jest NUDNA:.[/URL] :D

Vip Vip Awatar coboss
    BMW
    E38 730d
    heh no nie aż tak. Co prawda jest od groma wraków, które szpecą markę ale i spotyka się bardzo ładne i zadbane sztuki. Ogólnie na widok E32 jakoś nie odczuwam żadnych emocji, ani złych ani dobrych.
    ---===Bo radość to suma drobnych przyjemności===---

*** UWAGA! ACHTUNG! ATTENTION! ATENCION! ***
    Ze względu na ograniczony czas coraz rzadziej zaglądam na forum :(
    W sprawach pilnych proszę o kontakt na maila coboss@op.pl pamiętajcie o zaznaczeniu, że jesteście klubowiczami!

Początkujący Użytkownik
    Ja zaczynalem od e32 i ZAWSZE jak widze taka gdziekolwiek, ogladam sie za Nia z wielkim sentymentem. Czasami przez moment przemknie mi mysl, czy nie jest ladinejsza od e38 ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Ja sie oglądam za każdym bmw, czasami troche łamie w sercu jak widze wieś tjuning ale co bmw to bmw ... niestety widziałem juz takie beemki które wyglądały jakby się miały rozpaść.. coprawda nie przypominam sobie takiej E32..
    Z drugiej srony popatrzcie na 10 letnie Tico czy kilku letniego Matiz - to wtedy się aż boje :)

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    Ja jeździłem różnymi autami.

U mnie jednym z kryteriów wyboru - taka pseudo ocena stanu - było rozbujanie auta i powoli przyspieszanie powyżej setki do 130 / 140 / 160 kmh - sprawdzałem odczucia straty komfortu w czasie jazdy na równej (w miarę nowej )drodze.

No i teraz - jak miałe renówkę R19 limited 1.8 (w "spadku" po koledze z tego forum), to przy 160kmh milej sie czułem niż w e36 320i kolegi, przy 130kmh :)

A z drugiej strony, to jak takie auto jest w odpowiednim (właściwym) stanie technicznym, to jazda nim to sama przyjemność.

No i tak swoją drogą, to jadąc takim tico - zna ktos z tego odczucia ??? bo ja w tym to nawet nie siedziałem, a w podobnych jemu, lepszych autkach to się czuję bardzo niepewnie .... jest mi za ciasno, nie wygodnie, odczucia z jazdy odbierają radość życia - oczywiście mówię tu o wszędobylskich popularnych małych autkach z naszych dróg
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Vip Vip
    BMW
    było e32 m60, teraz pożyczam matiza od żony
    A tak swoją drogą - zapomniałem dopisać

takie auto jak e32 było jeszcze robione BEZ KOMPROMISÓW - przeznaczone dla ludzi dla których koszta nie były najważniejsze,
    więc nie było mowy o jakiś tańszych rozwiązaniach, wyborach z dolnej półki.

I niech ktoś teraz powie, jakie auta , czy może inaczej: ile procent aut dostępnych na rynku wytrzymywało i/czy wytrzymuje takie przebiegi jak ten model ? /szczególnie na naszych dziurawych drogach....
    Okres i wypłata... jedno i drugie jest co miesiąc, a jak nie ma to znaczy, że ktoś was zdrowo wyruchał...

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez Hubertus7er
    A tak swoją drogą - zapomniałem dopisać

takie auto jak e32 było jeszcze robione BEZ KOMPROMISÓW - przeznaczone dla ludzi dla których koszta nie były najważniejsze,
    więc nie było mowy o jakiś tańszych rozwiązaniach, wyborach z dolnej półki.

I niech ktoś teraz powie, jakie auta , czy może inaczej: ile procent aut dostępnych na rynku wytrzymywało i/czy wytrzymuje takie przebiegi jak ten model ? /szczególnie na naszych dziurawych drogach....
    A są takie :)?

A co do jazdy Tico to miałem takowe ze 3 sztuki, troszke niestety musiałem nimi jechać, na szczęście było kilkadziesiąt km :) I powiem że podziwiam ludzi którzy to kupują i nie boją sie tym jechać po za miasto, strach sie bać, masakra po prostu. Ciagle człowiek myśli ze jedzie czymś co powyzej 20km/.h zabija przy jakimkolwiek wypadku... szkoda ze dopuszczają takie pojazdy do ruchu - ile ludzi w tym zgineło ehh :( Najgorsze ze porównując do fiata CC, uno (do 1.1) i innych podobnych to nawet to ciągnie do przodu a to kusi młodych gniewnych i do tragedi niewiele trzeba bo hamulce ehh no podobno są.. :) Bedziesz miał okazje to popukaj w jakieś tico - sama cieniutka blaszka.. masakra

Jak ktośmi mówi ze chce tanie ekonomiczne Tico dla zony to od razu mysle ze chyba jest przed rozwodem ...

Uprawnienia umieszczania postów