Piêkne auto. Szkoda ¿e przebieg podany w milach morskich:)(pije do stanu foteli i kierownicy).
Potwierdzam. Jest wysiedziane do¶æ mocno, zw³aszcza tylna kanapa. Wyposa¿enie mocno ponad standardowe.
Co masz na my¶li mówi±c "wyposa¿enie mocno ponad standardowe " ?
Jerome Le Banner: "...W si³owni mo¿esz wypracowaæ sobie miê¶nie klatki lub miê¶nie ud. Nie mo¿esz jednak wzmocniæ swoich jaj, albo siê z nimi urodzi³e¶ albo nie..."
Prawa strona lakier nie trzyma linii.Na bank lakierowana,lewa strona te¿ nijaka.Jak to na fotkach widaæ,to strach jak to na ¿ywo wygl±da.Fotele wydarte,a wyposa¿enie....bida.Nawet rolet tylnych brak.
by³o E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si
Panowie ,przecie¿ widaæ cenê w og³oszeniu. Tu nie ma co liczyæ na dobry egzemplarz w takiej kasie. Jak kto¶ siê ³udzi to ju¿ ma problem a co dopiero jak j± kupi....strach pomy¶leæ.
Ile handlarz za ni± da³ Niemcowi 3-3,5 tys ojro ???? B±d¼my powa¿ni.
A kto¶ mia³ okazjê to auto ogl±daæ osobi¶cie? My¶lê ¿e gdyby kolega handlarz zapoda³ cenê zaporow± od razu inne by by³y opinie.
* ogrzewanie postojowe (rzadko¶æ w benzynie)
* Comfort Access (rzadko¶æ w przedlifcie)
* Volleder Club (nie wiem, czy to jest lepsze od Nasca, czy gorsze)
* EDC + DD
* TV
* Logic7
* Soft-close
* Czarna podsufitka
* Shadow line
* Masa¿e z przodu (czê¶ciej jest wentylacja bez masa¿y)
Ja nie mam ¿adnej z tych opcji, poza soft-close, który do³o¿y³em. Tak naprawdê do fulla mu niewiele brakuje: je¿d¿±ca kanapa, roletki, lodówka, podwójne szyby. Ma najwa¿niejsze funkcje (g³ównie chodzi mi o DD i EDC) jakie powinna mieæ E65, ¿eby naprawdê komfortowo siê poruszaæ.
auto na blachach z Hamburga.. tam kupe turasów i innych takich....
Ta skora jest milsza w dotyku.
A je¶li nawet by³a przelakierowana to co? 14lat ma ju¿ taka kalapita i otarcia czy szkody parkingowe to normalna rzecz... tym bardziej je¶li by to by³a totalna ig³a to nawet Turek by wiedzia³ ile za ni± brac
30k to uczciwa cena za przedlifta
Ostatnio edytowane przez Dzuda ; 01-03-2017 o 14:16