A Sylwek 7 coś o angolach wie ;) bo u mnie puka serduszko z GB A ww Sylwek 7 Zaraza Mięsny byli chirurgami heheheZamieszczone przez BOSS
A Sylwek 7 coś o angolach wie ;) bo u mnie puka serduszko z GB A ww Sylwek 7 Zaraza Mięsny byli chirurgami heheheZamieszczone przez BOSS
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
:/ Do Mnie pijesz :shock:Zamieszczone przez NikosWariat
Cеребряный бумер
20'' inch ALPINA Wheels
Moje Przywitaj sie ;D http://7er.pl/showthread.php/2460-e3...ighlight=Witam
Dzieki koledzy za słowa ciepłe.
Niestety u Czarka korbowód powiedział NIE i trzeba było przerzucić motor...
Nikoś raczej nie przyzna się do błędu że palnął gafę, a będzie truł o blaszkach i brudziei dobrze!! Na pewno in plus to nie będzie ;)
Wcześniej czytałem wypowiedź o tym ze nie ma jak komprecha przejść do wody. A właśnie ze ma! Osobiście przekładałem blok silnika w rządowym aucie i właśnie blok był pęknięty, a woda pięknie lała się do cylindra.
Na pocieszenie dodam, że to jedyna blok jaki widziałem pęknięty - więc spokojnie.
Silnik autora tematu osłuchiwałem i nie powiem - chodzi całkiem, całkiem :) Wody ciut ubyło bo jest świeżo założona instalacja LPG i sądzę że jeszcze nie całkiem układ się odpowietrzył.
Z resztą Yngvie to całkiem spoko gość. Pozdrawiam :papa:
Czyste sumienie wynika najczęściej ze złej pamięci
Zamieszczone przez thor88
dziś wstawiam auto do mechanika bo okazało się że uszczelka puściła na zewnątrz i olej leci ciurkiem, odbieram pod koniec tygodnia to się dowiem koszt naprawy pewnie mi szczęka opadnie, na razie powiedzieli 1000zł + koszt części czyli co najmniej drugi tysiąc i oby nie okazało się że coś z głowicą lub blokiem nie tak, bo katastrofa bo koszt włożenia drugiego silnika na gotowo 4tyś(motor+kurier+robocizna)
patrz w lusterka, spójrz dwa razy, BMW jest wszędzie
do kolegów z wawy
ktoś może zna jakiś sklep z tanimi częściami (uszczelki) do bmw bo dzwoniłem na narbutta to się trochę zdziwiłem a jeszcze okazało się że pompa wody do wymiany bo zdycha i rolki wielorowkowe
więc naprawa grubo przekroczy 2tyś
patrz w lusterka, spójrz dwa razy, BMW jest wszędzie