No w³a¶nie ¶wiête s³owa
Ju¿ lewa nózia leniwie patrzy z zazdro¶ci± na t± praw±, a tak by na chwilkê przycisn±æ gaz i hamulec
Z innej beczki jezeli znasz kogos komu posz³o sprzêg³o w e36 325tds (ale to jest dla forumowiczów, nie pierdu pierd, tylko ludzi w potrzebie , powa¿nie, POWA¯NIE!, mam komplet sprzêg³a sachs do tego modelu, mam filtr oleju maan czy mann , filtr paliwa tez manowski, wszystkie te rzeczy s± nowe , no sprzêglo ma ze cztery moze piêæ lat ale w kartonowym opakowaniu oryginalnym filtry te¿ , nie chcê zeby to zabrzmia³o jak wkupowanie siê ale my¶lê ¿e to jest miejsce dla ludzi którzy nie musz± mieæ wch .. du¿o pieniêdzy zeby jezdzic bmw , do tematu wracam ma to do sprzedania (ale umówmy siê nie po cenach sklepowych i tych za które ja to kupi³em, filtry maj± mo¿e z rok nie wiêcej , le¿± w cha ie na pó³cse , nie w piwnicy z grzybem) mo¿e do oddania za dara, ale komu¶ kto tego potrzebuje , bo nie ma kasy ,bo co¶ siê zesra³o z kas± jakkolwiek , liczê na uczciwo¶æ-tak bardzo wyru... w tych czasach, przez co wy¶wiechtane zosta³o to s³owo, ale dla mnie ma bardzo wa¿ne znaczenie - je¿eli kto¶ daje s³owo i dotrzymuje tego s³owa tzn ¿e mam do czynjenia z kim¶ uczciwym je¿eli robi z gêby cholewe to to jest .........
Poprostu je¿eli ma co¶ staæ w szafie a kto¶ tego potrzebuje , albo to sprzedam za symboliczn± kwotê albo oddam ¿eby kto¶ mia³ zabawê z jazdy tak± jak± ja mam
Dojdzie do tego maska przód w kolorze dunkelblau a i mam opony continental chyba dwa albo jeden sezon letnie komplet
Dobra jak kogo¶ znacie kto je¼dzi tym modelem i jego samochód stoi bo nie staæ go na zakup tych czê¶ci to dajcie cynk postaram siê pomóc

Odpowiedz z cytatem