Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Poka¿ wyniki od 11 do 13 z 13

W±tek: Cze¶æ i czo³em

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2016
    BMW
    E65
    Sk±d
    Bolanda
    Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
    Wypas to pojêcie wzglêdne. Czym mniej go tym mniej sie popsuje. :)
    Nie chcia³e¶ tej E36 odrestaurowaæ ?????
    Zastanawia³em sie nad tym odrestaurowaniem, ale nie mam na to czasu, samochód ma oko³o 400ty¶ (ktos powie ze przy dieslu to ma³o) ja my¶lê ze to nie jest tak malo przyda³oby siê wymieniæ ³añcuch , blacharkê w przednich drzwiach na dolnych rogach korozja, wymienic przedni± szybe jest tak zciorana ¿e noc± jak pada³ deszcz i z naprzeciwka kto¶ jecha³, to by³ efekt halucynacji , ¿eby zrobiæ to auto jak nale¿y trzebabybylo w³o¿yæ dobrych kilka patyków , a ma³y syn ro¶nie i wydatki razem z nim, na dobr± sprawê szuka³em chyba rok z ma³ymi przerwami pi±tki kombi z silnikiem 3000 w benzynie z manualn± skrzyni±-i klops te ktore znalaz³em okazywa³y sie odpicowanymi lampucerami , robi±cy dobry efekt ale pierwszy , mialem jeszcze tym dziadkiem jezdzic z rok, dwa, a w miêdzyczasie szukaæ nastêpcy, no i trafi³o, przyjaciel mia³ do sprzedania ale siódemkê i zastanawia³em siê nad tym samochodem chyba od listopada, no mo¿e grudnia, za du¿y , za d³ugi nie no za du¿y jednak, ca³y czas jakie¶ lêki przed zakupem a¿ trafi³o to jest naprawde wielki samochód , wiem co powiedzia³by Freud , ale có¿ ...
    Uczê siê je¼dziæ i mam z tego powodu du¿o przyjemno¶ci.

Do¶wiadczony U¿ytkownik Awatar miro
    Do³±czy³
    Feb 2008
    BMW
    BRAK
    Sk±d
    MEIN VATERLAND IST OBERSCHLESIEN
    To ma tylko jedn± z³a stronê. Jak siê przyzwyczaisz do takiej landary w automacie to juz niczym mniejszym i do tego z g³upim manualem nie wsi±dziesz :)

Pocz±tkuj±cy U¿ytkownik
    Do³±czy³
    Dec 2016
    BMW
    E65
    Sk±d
    Bolanda
    Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
    To ma tylko jedn± z³a stronê. Jak siê przyzwyczaisz do takiej landary w automacie to juz niczym mniejszym i do tego z g³upim manualem nie wsi±dziesz :)
    No w³a¶nie ¶wiête s³owa
    Ju¿ lewa nózia leniwie patrzy z zazdro¶ci± na t± praw±, a tak by na chwilkê przycisn±æ gaz i hamulec
    Z innej beczki jezeli znasz kogos komu posz³o sprzêg³o w e36 325tds (ale to jest dla forumowiczów, nie pierdu pierd, tylko ludzi w potrzebie , powa¿nie, POWA¯NIE!, mam komplet sprzêg³a sachs do tego modelu, mam filtr oleju maan czy mann , filtr paliwa tez manowski, wszystkie te rzeczy s± nowe , no sprzêglo ma ze cztery moze piêæ lat ale w kartonowym opakowaniu oryginalnym filtry te¿ , nie chcê zeby to zabrzmia³o jak wkupowanie siê ale my¶lê ¿e to jest miejsce dla ludzi którzy nie musz± mieæ wch .. du¿o pieniêdzy zeby jezdzic bmw , do tematu wracam ma to do sprzedania (ale umówmy siê nie po cenach sklepowych i tych za które ja to kupi³em, filtry maj± mo¿e z rok nie wiêcej , le¿± w cha ie na pó³cse , nie w piwnicy z grzybem) mo¿e do oddania za dara, ale komu¶ kto tego potrzebuje , bo nie ma kasy ,bo co¶ siê zesra³o z kas± jakkolwiek , liczê na uczciwo¶æ-tak bardzo wyru... w tych czasach, przez co wy¶wiechtane zosta³o to s³owo, ale dla mnie ma bardzo wa¿ne znaczenie - je¿eli kto¶ daje s³owo i dotrzymuje tego s³owa tzn ¿e mam do czynjenia z kim¶ uczciwym je¿eli robi z gêby cholewe to to jest .........
    Poprostu je¿eli ma co¶ staæ w szafie a kto¶ tego potrzebuje , albo to sprzedam za symboliczn± kwotê albo oddam ¿eby kto¶ mia³ zabawê z jazdy tak± jak± ja mam
    Dojdzie do tego maska przód w kolorze dunkelblau a i mam opony continental chyba dwa albo jeden sezon letnie komplet

Dobra jak kogo¶ znacie kto je¼dzi tym modelem i jego samochód stoi bo nie staæ go na zakup tych czê¶ci to dajcie cynk postaram siê pomóc

Podobne w±tki

1. [E32] Cze¶æ i czo³em!
    Przez Budzol w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 20-02-2017, 06:50
  2. [E38] Cze¶æ i czo³em
    Przez Ziutek w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 11-05-2016, 12:40
  3. [E38] Cze¶æ i czo³em
    Przez Heavy w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 29-12-2015, 14:26
  4. [E38] Cze¶æ i czo³em
    Przez jacoona w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 31-08-2014, 12:27
  5. [E32] Cze¶æ i czo³em!
    Przez krzysztof w±ski w dziale Witam, jestem nowy ...
    Odpowiedzi: 7
    Ostatni post / autor: 18-05-2014, 21:04

Tagi dla tego w±tku

Uprawnienia umieszczania postów

• Nie mo¿esz zak³adaæ nowych tematów
  • Nie mo¿esz pisaæ wiadomo¶ci
  • Nie mo¿esz dodawaæ za³±czników
  • Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów
  •