Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Wątek: Cześć i czołem

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E65
    Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
    Wypas to pojęcie względne. Czym mniej go tym mniej sie popsuje. :)
    Nie chciałeś tej E36 odrestaurować ?????
    Zastanawiałem sie nad tym odrestaurowaniem, ale nie mam na to czasu, samochód ma około 400tyś (ktos powie ze przy dieslu to mało) ja myślę ze to nie jest tak malo przydałoby się wymienić łańcuch , blacharkę w przednich drzwiach na dolnych rogach korozja, wymienic przednią szybe jest tak zciorana że nocą jak padał deszcz i z naprzeciwka ktoś jechał, to był efekt halucynacji , żeby zrobić to auto jak należy trzebabybylo włożyć dobrych kilka patyków , a mały syn rośnie i wydatki razem z nim, na dobrą sprawę szukałem chyba rok z małymi przerwami piątki kombi z silnikiem 3000 w benzynie z manualną skrzynią-i klops te ktore znalazłem okazywały sie odpicowanymi lampucerami , robiący dobry efekt ale pierwszy , mialem jeszcze tym dziadkiem jezdzic z rok, dwa, a w międzyczasie szukać następcy, no i trafiło, przyjaciel miał do sprzedania ale siódemkę i zastanawiałem się nad tym samochodem chyba od listopada, no może grudnia, za duży , za długi nie no za duży jednak, cały czas jakieś lęki przed zakupem aż trafiło to jest naprawde wielki samochód , wiem co powiedziałby Freud , ale cóż ...
    Uczę się jeździć i mam z tego powodu dużo przyjemności.

Doświadczony Użytkownik Awatar miro
    BMW
    BRAK
    To ma tylko jedną zła stronę. Jak się przyzwyczaisz do takiej landary w automacie to juz niczym mniejszym i do tego z głupim manualem nie wsiądziesz :)

Początkujący Użytkownik
    BMW
    E65
    Cytat Zamieszczone przez miro Zobacz posta
    To ma tylko jedną zła stronę. Jak się przyzwyczaisz do takiej landary w automacie to juz niczym mniejszym i do tego z głupim manualem nie wsiądziesz :)
    No właśnie święte słowa
    Już lewa nózia leniwie patrzy z zazdrością na tą prawą, a tak by na chwilkę przycisnąć gaz i hamulec
    Z innej beczki jezeli znasz kogos komu poszło sprzęgło w e36 325tds (ale to jest dla forumowiczów, nie pierdu pierd, tylko ludzi w potrzebie , poważnie, POWAŻNIE!, mam komplet sprzęgła sachs do tego modelu, mam filtr oleju maan czy mann , filtr paliwa tez manowski, wszystkie te rzeczy są nowe , no sprzęglo ma ze cztery moze pięć lat ale w kartonowym opakowaniu oryginalnym filtry też , nie chcę zeby to zabrzmiało jak wkupowanie się ale myślę że to jest miejsce dla ludzi którzy nie muszą mieć wch .. dużo pieniędzy zeby jezdzic bmw , do tematu wracam ma to do sprzedania (ale umówmy się nie po cenach sklepowych i tych za które ja to kupiłem, filtry mają może z rok nie więcej , leżą w cha ie na półcse , nie w piwnicy z grzybem) może do oddania za dara, ale komuś kto tego potrzebuje , bo nie ma kasy ,bo coś się zesrało z kasą jakkolwiek , liczę na uczciwość-tak bardzo wyru... w tych czasach, przez co wyświechtane zostało to słowo, ale dla mnie ma bardzo ważne znaczenie - jeżeli ktoś daje słowo i dotrzymuje tego słowa tzn że mam do czynjenia z kimś uczciwym jeżeli robi z gęby cholewe to to jest .........
    Poprostu jeżeli ma coś stać w szafie a ktoś tego potrzebuje , albo to sprzedam za symboliczną kwotę albo oddam żeby ktoś miał zabawę z jazdy taką jaką ja mam
    Dojdzie do tego maska przód w kolorze dunkelblau a i mam opony continental chyba dwa albo jeden sezon letnie komplet

Dobra jak kogoś znacie kto jeździ tym modelem i jego samochód stoi bo nie stać go na zakup tych części to dajcie cynk postaram się pomóc