1.Jakie firmy polecacie za³o¿yæ tarcze i klocki na przód aby jak na mniej pyli³y ?
2.Czy by³y ró¿nice w pó³osiach napêdowych (os³onach na przegubach ) bo muszê wymieniæ jedn± os³onê na lewej pó³osi od strony mostu jak± firmê polecacie ?
3.Jakie dedykowane s± ¶wiece zap³onowe do R6 730I 188 KM 89.r i co polecacie z do¶wiadczenia ze ¶wiec ,przewodów ,kopu³ki bo przepatrzê wszystko i je¶li bêdzie wymaga³o wymiany to wymieniê ?
4.Jest problem z falowaniem na zimnym i ma troszkê przy ruszaniu gorsz± reakcjê na gaz ale to tylko jak zaczynam ruszaæ normalnie bo je¶li do pod³ogi bym wcisn± to siê nie zastanawia pójdzie jak rakieta nie szarpie nie prycha i zaraz jak z³apie trochê temp po 5 minutach siê normuje lecz czasami na skrzy¿owaniu dopóki nie dojdzie jeszcze do polowy kreska umie minimalnie przy falowaæ jak ma ju¿ 90 C jest dobrze .Pro¶ba jak sprawdza siê te czujniki temp bo z elektryki trochê ze mnie noga .Wersja bez EML .To samo na gazie i benzynie gaz sekwencyjny .Zawory cichutko ale te¿ bêdê sprawdza³ je bo m³ody przez dwa lata do nich nie zagl±da³ i uszczelka popuszcza pod deklem od zaworów.
5.W czym mo¿e byæ problem z wskazówka od paliwa jak stojê trochê d³u¿ej na postoju np : na parkingu czekaj±c na znajomego umie po³o¿yæ siê na zero a mam 25L jak zacznê je¼dzi to wskazuje poprawnie nic z ni± siê nie dzieje nie wiem jak m³ody czy nie je¼dzi³ na ¿ebraku z benzyn± ja osobi¶cie wolê mieæ wiêcej benzyny i ogó³em sporo je¿d¿ê na benzynie nie tylko do czasu prze³±czenia siê na gaz .