Spaliło bezpieczniki w skrzynce ze sterownikiem silnika i ASB. Jest tam takie małe pudełeczko z bezpiecznikami i w nim musisz szukać przyczyny. Prawa str. podszybia pod maską silnika.
Spaliło bezpieczniki w skrzynce ze sterownikiem silnika i ASB. Jest tam takie małe pudełeczko z bezpiecznikami i w nim musisz szukać przyczyny. Prawa str. podszybia pod maską silnika.
Znalazlem niedzialajacy przekaznik taki jasno zielony z przodu w skrzynce z bezpiecznikami, moze ktos podpowiedziec od czego to jest?? i czy w kosciach bezpiecznikow moze byc przez to brak pradu?? to jest siemens 8366600, szukalem nie znalazlem na internecie od czego to moze byc
A nie łatwiej dać fotkę. ????
Sprawdziłeś te zicherungi przy tych steuergeratach ????
![]()
Tak wiec ten zniebieski <u mnie zielony jest> przekaznik i pomaranczowy z prawej gory sa walniete, tylko na tym pomaranczowym dziwna sprawa z lewej strony na probowce jest prad na prawej nie, a pradu nie mam na srodkowym i prawym rzedzie bezpiecznikow
Nie pokazuje zdjecia:/ wiec dałem link do tego
http://pl.tinypic.com/r/1z5u7i8/9
![]()
Ostatnio edytowane przez Gancza ; 21-02-2017 o 20:55
[IMG][/IMG]
Udało sie:) tu sa te dwa przekazniki...moze ktos napisac od czego one sa ten srodkowy zielony i pomaranczowy? i Czy one moga powodowac brak prady w bezpiecznikach w srodkowym i prawym rzedzie??
Ostatnio edytowane przez Gancza ; 21-02-2017 o 21:02
Tutaj w calosci zdjecie
[IMG][/IMG]
Jak już rozpaczalem to i zamkne, wymiana przekaznikow pomogła, samochod odpala, na warsztacie byl sprawdzany , reszta jest ok:) Pozdrawiam i temat do zamkniecia, oprocz pod maska były jeszcze przepalone pod schowkiem od strony pasazera....
To dobrze ,że tak się skończyło. Obstawiam ,że teraz trzy razy popatrzysz na kable zanim je podepniesz![]()