Mia³ kto¶ z Was mo¿e problem z nie wygaszaniem modu³ów. Ca³y czas mam pod¶wietlenie foteli i stacyjki.
Mo¿e mi kto¶ sprawdziæ czy jak zamkniecie auto to ga¶nie?
Wys³ane z mojego LG-D855 przy u¿yciu Tapatalka
Mia³ kto¶ z Was mo¿e problem z nie wygaszaniem modu³ów. Ca³y czas mam pod¶wietlenie foteli i stacyjki.
Mo¿e mi kto¶ sprawdziæ czy jak zamkniecie auto to ga¶nie?
chodzi Ci o to ze nie przechodzi w stan u¶pienia???
po 15 min powinno gasn±æ
No w³a¶nie dzi¶ wstawi³em inne aku po wczoraj kaput. I cy czas podswietlenie fotela sie swieci i stacyjka. Nie zwraca³em wcze¶niej uwagi. Sprawdzcie jak jest
No i Pany lipa. Spierdz.... gdzies prad. Ostatnio w Merolu z tym walczy³em 2 miechy i okazala sie mata zajetosci. Nie gasila modulu. Ma kto¶ jakie¶ info ktore modu³y wy³±czaja sie pierwsze
1. Otwórz klapê baga¿nika,
2. Otwórz drzwiczki lewe boczka tapicerki bagaznika tam gdzie jest navi,
3. Srubokrêtem przekrêæ zamek w klapie w pozycje zamkniêt± - po prostu go wci¶nij
4. Zamknij auto i patrz czy navi siê wygasi - robi to jako jedna z pierwszych,
Masz comfort acces w furze?? Jezeli tak to na 99% jest to która¶ z klamek - mróz, wilgoc i te inne dary zimy
Mam tylko sift close. Zamek z dociagiem klapy. Rozumiem ze zamknac rygiel w klapie i patrzec czy swiatelko i nawi sie wylaczy
Czy po odlaczeniu wiazek zamkow uspi go? Bedzie blad ale czy u¶pi
Nie wiem czy u ciebie jest z tym problem ale zacz±³bym od tego i od drzwi których najczê¶ciej uzywasz czyli twoich - kierowcy?
Ale zobacz czy wygasza ci navi?
Dobra. Mamy jaki¶ trop. Po zamknieciu zamka ¶rubokretem nie gasna lampki w klapie i bagazniku. Po zamknieciu klapy tez nie. Telefon nagrywal. Od³±czy³em modu³ HKL ale nadal ¶wieca. Jak od³±czyæ zasilanie klapy?