Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: Czy kupilibyście jeszcze raz e65 ?

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Doświadczony Użytkownik Awatar jaro5
    BMW
    F01 750i 540km 850N x-drive,ML 3,2CDI
    Ja to nie wiem co wy tak piszecie z tą awaryjnością F01.Czy komuś to auto się zepsulo,że stanął na środku ulicy ????? Łapki do góry.Komu ??

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
    było E21 316,E30 320,E32 730,E32 750,E34 540,E38 740i,E36 M3 3.0,E39 ALPINA 3.2.E65 745i, X3 3,0si

Vip Vip Awatar damned1
    BMW
    520i, 118i
    Cytat Zamieszczone przez jaro5 Zobacz posta
    Ja to nie wiem co wy tak piszecie z tą awaryjnością F01.Czy komuś to auto się zepsulo,że stanął na środku ulicy ????? Łapki do góry.Komu ??

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
    Podobno euro_tuned miał problemy, ale jego to tu już dawno nie widziano ;) Tak, czy siak, ja podpisuję się pod tym co Inpex napisał. Nie zapominajcie, że my jesteśmy w pewnym sensie maniakami serii i trochę mamy spaczone podejście w związku z tym.

Taka historia mi się przypomniała. Myślę, że odda analogię. Mam kumpla lekarza i on kiedyś powiedział (wtedy jako student jeszcze), że sama świadomość, co można złapać od przygodnego seksu sprawia, że woli mieć jedną, ale sprawdzoną ;) U nas jest analogicznie: sama świadomość, że nasłuchaliśmy się o problemach V8 w F01 sprawia, że boimy się tej serii...... a zupełnie niepotrzebnie ;)

Doświadczony Użytkownik Awatar Aldik
    BMW
    740xd f01
    Cytat Zamieszczone przez damned1 Zobacz posta
    Podobno euro_tuned miał problemy, ale jego to tu już dawno nie widziano ;) Tak, czy siak, ja podpisuję się pod tym co Inpex napisał. Nie zapominajcie, że my jesteśmy w pewnym sensie maniakami serii i trochę mamy spaczone podejście w związku z tym.

Taka historia mi się przypomniała. Myślę, że odda analogię. Mam kumpla lekarza i on kiedyś powiedział (wtedy jako student jeszcze), że sama świadomość, co można złapać od przygodnego seksu sprawia, że woli mieć jedną, ale sprawdzoną ;) U nas jest analogicznie: sama świadomość, że nasłuchaliśmy się o problemach V8 w F01 sprawia, że boimy się tej serii...... a zupełnie niepotrzebnie ;)
    Myślę, że ilość ogłoszeń w stylu "nowy silnik" wskazuje na to że obawy są jak najbardziej uzasadnione. Mowa o silniku PB, jedyne wyjście to kupic z nowym motorem i bardzo często zmieniać olej i w miare możliwości kontrolować wtryski.