ja bym ponownie kupił E65....ale nie takiego golasa jak miałem :D :D
F01 też bym kupił....
e39 w kombi...pędzlem malowana.....ja ja żałuję że sprzedałem....
Ogólnie to w e65 nic mi sie poważnego nie zepsuło i miło wspominam...
Nawet teraz jakbym F01 sprzedał to może bym e65 kupił o tak na rok z sentymentu.
F01 też sie nie psuje....także tyle ode mnie.
Jerome Le Banner: "...W siłowni możesz wypracować sobie mięśnie klatki lub mięśnie ud. Nie możesz jednak wzmocnić swoich jaj, albo się z nimi urodziłeś albo nie..."
HTM polecisz GL-em 180km/H spokojnie się prowadzi tylko hałas znacznie większy od E65. Wykończenie materiałów jak dla mnie przepaść w stronę BMW.
Wydaje mi się ciut mniej zaawansowany elektrycznie przez co łatwiej naprawić. Trzeba niestety korzystać z forum ML i W211
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Właśnie tutaj nie jestem taki pewny. Próbowałem te prędkości z XC90 i jest to bardzo niestabilny samochód. Z BMW X6 było lepiej, ale wystarczyła niewielka nierówność (próg łączenia mostu) i auto zachowywało się bardzo nieprzewidywalnie. Dla porównania wziąłem X5 na test i było dokładnie to samo - wrażenie, jakby auto miało wpaść w poślizg.
Niemniej jednak, dzięki za informacje ;).
Jak nie GL, to pewnie skończy się na F02, zapasie w kufrze i box'ie na dachu...
Ostatnio edytowane przez HTN ; 05-02-2017 o 18:26
Ja jeżdżę R na codzień. Bebechy zawias hamulce i wszystko oprócz budy jest z ML i GL. Przy 180km/H można śmiało grzać. Nie nosi nie rzuca, zza ekranu też trzyma. Nie zachwalam tego auta bo matka jest tylko jedna BMW. Ogółem komfort i prowadzenie w E65 to miodzie. Acha no i hamulce w mojej R ich porostu nie ma.
W klapie trzeszczy plastiki. To jest co innego.
Ja nie planuję zmiany ale napewno mocno pod uwabe brałbym F01 pod uwagę
Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka